Η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας παρουσιάζουν ζωντανά τα νέα τους τραγούδια στον Σταυρό του Νότου Club, στις 29 Μαρτίου.

Με αυτό το live εγκαινιάζουν μία σειρά από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει ζωντανά το νέο τους άλμπουμ, «Μαζί το Χειμώνα», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από τη Feelgood Records.

Ο δίσκος αυτός δημιουργήθηκε από φίλους και εκφράζει μια ολόκληρη γενιά που παλεύει και δεν χάνει τα όνειρά της, προβληματίζεται και δεν σταματάει να δημιουργεί και να αλληλεπιδρά.

Εκφράζει τους νέους ανθρώπους κάθε γενιάς και εκπροσωπεί το ελληνικό τραγούδι που γνωρίσαμε μέσα από τις μουσικές παρέες των τραγουδοποιών που αγαπήσαμε.

tsirkas_vasileiou_afisa_2017_03

Το άλμπουμ «Μαζί το Χειμώνα» περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου.

Ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνει και το ερμηνευτικό σε τρία τραγούδια, τα δύο εξ αυτών σε ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου.

Το άλμπουμ «Μαζί το Χειμώνα» κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από τη Feelgood Records.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου
Ώρα: 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here