19/11/2012
www.musiccorner.gr

Η Inner Ear με χαρά ανακοινώνει τη ζωντανή παρουσίαση του νέου album της Etten, με τίτλο “Lappuggla”,  την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο Six D.O.G.S

Το “Lappuggla” (προφέρεται λαπούγκλα) κυκλοφόρησε από την Inner Ear στις 22 Οκτωβρίου. H “Lappuggla” (ένα είδος κουκουβάγιας που ζει στο Βόρειο Ημισφαίριο) της Etten είναι σοφή, παρατηρεί τα πάντα από ψηλά και διηγείται τις ιστορίες του δάσους και της φύσης γενικότερα. Το album γεννήθηκε μέσα από ιδέες και συνεχείς πειραματισμούς της Etten και είναι εξ ολοκλήρου δική της δημιουργία (μουσική, στίχοι, παραγωγή, εκτέλεση, φωνές, programming, ηχογράφηση). 

Οι ιστορίες της “Lappuggla” θα ζωντανέψουν για μία και μόνο βραδιά στη σκηνή του 6 d.o.g.s, όπου την Etten θα συνοδέψει ένα μοναδικό line-up που θα απαρτίζεται από τους: Μαριλένα Ορφανού (Berlin Brides): taisho koto και synths,  Νίκο Μαρδάκη (Big Fat Lips, Sick Boys Connection): διαπαντός και διαμέσον, Χρήστο Λαϊνά: autoharp, κιθάρα, synth, Θοδωρή Βρανά: τύμπανα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το «διαπαντός» και το «διαμέσον» είναι δύο νέα μουσικά όργανα που εντάσσονται στην οικογένεια των σαντουριών και κατασκευάστηκαν από τον Coti K. ειδικά για τις ηχογραφήσεις και τις ζωντανές εμφανίσεις της “Lappuggla”.

Τέλος το live θα πλαισιώνεται εικαστικά από τις ιδιαίτερες κατασκευές-σκηνικά  που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες της παρουσίασης από την ζωγράφο Ελένη Γλύνη (που έχει ζωγραφίσει και τα έργα που κοσμούν το εξώφυλλο και το booklet του album)

Μετά το live θα ακολουθήσει dj set από τον Fantastikoi Hxoi.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00)
Είσοδος Ελεύθερη

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8, Μοναστηράκι
τηλ.: 210 3210510

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here