Το πόκερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια τράπουλας στον κόσμο, που παίζεται στη Novibet και σε πολλές άλλες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα. Για να το παίξετε, πρέπει να γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες και στρατηγικές. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι όσοι γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες να θεωρηθούν καλοί παίκτες πόκερ.

Λέγεται ότι “Το πόκερ είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να μάθεις σε 5 λεπτά, αλλά χρειάζεται μια ζωή για να το μάθεις.”

Τώρα ας δούμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι παίκτες σας και ας μάθουμε από αυτά:

Ελέγξτε τα χέρια σας

Ο έλεγχος με το χέρι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βελτιώσετε το παιχνίδι πόκερ σας. Η ανασκόπηση μας βοηθά να βρίσκουμε σφάλματα και στη συνέχεια να τα διορθώνουμε, χάρη στα οποία μαθαίνουμε όλο και περισσότερα. Δοκίμασες να κάνεις ομαδική κριτική; Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων!

Να επιλέγετε τα τουρνουά σας με σύνεση

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ζωντανών και διαδικτυακών τουρνουά πόκερ και η επιλογή τους δεν είναι τόσο εύκολη. Για να πάρουμε μια καλή απόφαση, πρέπει να αξιολογήσουμε το μέγεθος της επένδυσης που πρέπει να γίνει και να γνωρίζουμε το επίπεδο των παικτών που θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά.

Ακόμα κι αν καταφέρουμε να κερδίσουμε αντιπάλους που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, πρέπει να σκεφτούμε αν το να παίξουμε εναντίον πολλών από αυτούς θα φέρει κέρδη ή απώλειες.

Κάψτε με άλλους παίκτες

Η βραχυπρόθεσμη σκέψη σε ένα παιχνίδι που απαιτεί την ίδια στρατηγική με το πόκερ είναι ένα πολύ πιο συνηθισμένο λάθος από ό,τι νομίζετε.

Η έλλειψη ξεκάθαρου στόχου μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και, στη συνέχεια, σε «κλείσιμο», όρος που χρησιμοποιείται συχνά όταν το κεφάλι ενός παίκτη χτυπάει δυνατά από κούραση και κακές αποφάσεις.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνουμε τον εγκέφαλό μας να δουλέψει για να αντιμετωπίσει στιγμές ανισορροπίας στο παιχνίδι, ώστε να επιστρέψουμε γρήγορα στην εστίαση και τη συγκέντρωση. Η συνήθεια να παίζεις πόκερ είναι σύμμαχος ενάντια σε στιγμές μεγάλου άγχους, γιατί το πόκερ είναι ένα μακρύ παιχνίδι που απαιτεί πολλή ηρεμία.

Μην παίζετε πάρα πολύ

Αυτό μπορεί να φανεί περίεργο αν έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε πολλά επαγγελματικά τουρνουά πόκερ όπου βλέπουμε παίκτες να παίζουν σε σημείο εξάντλησης.

Πρέπει να μετριάζουμε την παρόρμηση να γίνουμε μεγάλοι και επιθετικοί παίκτες και να αξιολογήσουμε εάν αυτή η έρευνα μας νανουρίζει ή μας αποξενώνει από τον κοινωνικό μας κύκλο.

Ο καλός ύπνος, η σωστή διατροφή και η προπόνηση συγκέντρωσης μπορεί να είναι πολύ πιο πολύτιμες τακτικές από το να παίζουμε ατελείωτα μέχρι να εξαντλήσουμε την ικανότητά μας να συγκεντρωνόμαστε και να καταλαβαίνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here