Οι Les Au Revoir μέσα από τη δική τους αισθητική μας παρουσιάζουν την νέα τους διασκευή στην κλασική επιτυχία του 1962 «Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες» που είναι γεμάτη χρώμα, καλοκαιρινή αύρα και έντονο ρυθμό!

Το τραγούδι αναπλάθεται δραστικά από τους Les Au Revoir και μετατρέπεται σε ένα Electro Swing Beat με αιθέριες ατμόσφαιρες, ρυθμικές ακουστικές κιθάρες και μοντέρνα ερμηνεία. Η μουσική ανήκει στον Μίμη Πλέσσα, οι στίχοι στον Κώστα Πρετεντέρη και πρώτο ερμηνεύτηκε από τον Δημήτρη Χορν. Η πρώτη έκδοση του τραγουδιού «Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες» κυκλοφόρησε σε δίσκο βινυλίου 45 στροφών μαζί με το τραγούδι “Ποιος Το Ξέρει”, ενώ την ιδία περίοδο ακούστηκε στην ταινία-ντοκιμαντέρ του Κλέαρχου Κονιτσιώτη «Η Αθήνα Τη Νύχτα» από τον Δημήτρη Χορν.

Η διαχρονική μελωδία του ενέπνευσε τους Les Au Revoir για να μας παρουσιάσουν τη δική τους μοντέρνα εκδοχή, με σκοπό να μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς αυτό το καλοκαίρι!

Η κυκλοφορία του τραγουδιού συνοδεύεται και από video clip, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στα γραφικά σοκάκια και στο λιμάνι της Αίγινας. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Δημήτρη Συλβέστρο.

les_au_revoir_2015_07

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here