24/4/2012
www.musiccorner.gr

Ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει για 2 μόνο παραστάσεις στον Πυρήνα, τα Σάββατα 21 & 28 Απριλίου και μας ταξιδεύει στις εποχές και την ατμόσφαιρα των μπαρ του ‘50 και του ‘60!

Blues, swing και rock & roll  μουσικές μιας άλλης εποχής, γεμάτης με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη, έρχονται με την Άνοιξη μεταφέροντας στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική, διάσταση ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Ο Δώρος Δημοσθένους, ιδανικός ερμηνευτής των υπέροχων αλλά και απαιτητικών αυτών μουσικών, ανεβαίνει στη σκηνή του Πυρήνα και μας ταξιδεύει στις εποχές και την ατμόσφαιρα των μπαρ του 50’ και του 60’.

Μέσα από την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, την ερμηνευτική δεινότητα, τις απεριόριστες εκφραστικές δυνατότητες και την ελευθερία που αυτά του εξασφαλίζουν, ο Δώρος Δημοσθένους στήνει ένα πρόγραμμα αριστοτεχνικά φτιαγμένο για να εκφράσει τη γοητεία της εποχής …και της μουσικής!

Η  πλούσια εμπειρία του ερμηνευτή μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, το Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Βlues, swing και rock & roll για δυο ξεχωριστές βραδιές στον Πυρήνα, σε ένα πρόγραμμα με απαιτήσεις μα και τις ανάλογες ερμηνείες μιας παρέας εξαίρετων μουσικών που αποδίδει τα τραγούδια και τις μουσικές με φρέσκια ματιά, χωρίς ούτε στιγμή να προδίδεται η γοητεία και το ύφος.

Και φυσικά …δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις των parties!

21 & 28 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 10 €

ΠΥΡΗΝΑΣ
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες-κρατήσεις:  τηλ:  210 7237150

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here