Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στη «Μαύρη Τρύπα» και στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 2 Απριλίου , έχοντας συντροφιά του μια σπουδαία νέα φωνή, τη Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο Κώστας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, και που αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από τη Feelgood. Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα αγαπημένα των τελευταίων χρόνων «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ιωνος Δραγούμη» (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το «Ο δικός μου πυρετός».

Τη Βίκυ την γνωρίσαμε από την «Περηφάνια», ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ, αλλά και από την πολύχρονη εμφάνισή της στους «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα. Μας ξανασυστήθηκε με τις πολύ σπουδαίες συνεργασίες της με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Γιάννη Κότσιρα και άλλους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες . Έχει μόλις κυκλοφορήσει ο πρώτος της ολοκληρωμένος προσωπικός δίσκος, και πάλι από την Feelgood. Όσο το νέο της τραγούδι «Το όνειρο» ταξιδεύει, συναντιέται με τον αγαπημένο της συνθέτη, Κωστα Λειβαδά, να μας τραγουδήσει τα τραγούδια του, που έχει αγαπήσει…

leivadas_karatzoglou_afisa_2016_04

Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν οι δυο τους, το Σάββατο 2 Απριλίου, θα ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το «Δειλά» (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το «Μοίρα μου έγινες» ή το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία , αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγάπησαν και οι δύο καλλιτέχνες.

Μαζί τους θα εμφανισθεί και η πολύ ταλαντούχα και «παιδί της πόλης», Μαίρη Δούτση.

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081

Ώρα έναρξης: 22:00

Εισιτήριο θεάματος: 7€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here