13/7/2012
www.musiccorner.gr

Με ένα πρωτότυπο live στον κήπο του σπιτιού της, γιόρτασε η Ελένη Τσαλιγοπούλου τα είκοσι χρόνια συνεργασίας της με τη Sony Music.

Καλεσμένοι της δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες,  είχαν την τύχη να απολαύσουν την  πριβέ συναυλία που έδωσε μόνο γι’ αυτούς. Ενα μικρό δώρο αγάπης και ανταπόδωσης για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται δίπλα της.

Αντί σκηνής ένα χαλί, ανάμεσα στα πεύκα και τριγύρω οι λίγοι τυχεροί που είχαν προσκληθεί να μοιραστούν αυτή τη μοναδική και πρωτότυπη ιδέα: μιας «σπιτικής», ζεστής συναυλίας.

Η συναυλία κράτησε πάνω από μια ώρα και περιελάμβανε κυρίως τα τραγούδια του «Ταρίρα», του album που έγραψε η ίδια τη μουσική για πρώτη φορά. Δεν έλειψαν φυσικά και παλαιότερα τραγούδια της καθώς και ερμηνείες σε αγαπημένα της παραδοσιακά.

Ανάμεσα στους συναδέλφους της που βρέθηκαν εκεί, ήταν ο Παύλος Παυλίδης, η Αφροδίτη Μάνου, ο Νίκος Ζούδιαρης, η Μαριέττα Φαφούτη, η Ανδριάννα Μπάμπαλη και η Γιώτα Νέγκα.

Η καλοκαιρινή περιοδεία έχει ήδη ξεκινήσει και το πρόγραμμα των εμφανίσεων της μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τις παρακάτω εμφανίσεις:

14/7   Κατερίνη
27/7   Φεστιβάλ Άρδα
2/8     Κέρκυρα
10/8   Χανιά
11/8   Ηράκλειο
18/8   Χαλκιδική
23/8   Λαμία  –  Υπάτη
25/8   Κυριάκι Βοιωτίας

Μαζί της οι μουσικοί: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου –κιθάρες / Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα/ Άριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες / Χάρης Κελλάρης – μπάσo.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here