26/5/2014
www.musiccorner.gr

Η Ιφιγένεια Άτκινσον ξεχώρισε για την ιδιαίτερη φωνή της στο «The Voice of Greece», στο οποίο έφτασε να είναι στους τελικούς τρεις φιναλίστ της ομάδας της Μελίνας. Ερμηνεύοντας Adele, Jessie J, Robbie Williams, Kylie Minogue, Rita Ora και τραγούδια από άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, κατάφερε να κερδίσει το κοινό με την αλήθεια της ερμηνείας της και την αγάπη της για την μουσική.

atkinson_afisa_2014_05_001

Έχοντας πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της (όπως με τους: Χρήστο Δάντη σε εμφανίσεις στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής και σε συναυλίες, Mark Angelo στο Madwalk theme song “Breakdown” του 2012, Γιώργο Σαμπάνη, No Profile ”Τhe bitter”, τραγουδίστρια των Film στο full album “Persona”), δημιούργησε η ίδια τα δικά της πρώτα 5 τραγούδια σε δικούς της στίχους και μουσική που συμπεριλαμβάνονται στο προσωπικό της album “My world”. Τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, με επιμονή και σταθερά ανοδικά βήματα, στο “Live Acoustic Session” με pop – soul διάθεση, θα επιδιώξει να εντυπωσιάσει με τη φωνή της και τη σκηνική της παρουσία.

Στο πλευρό της επί σκηνής, θα έχει δύο ακόμα καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο «The Voice». Το Στέλιο Μαγαλιό, έναν ταλαντούχο μουσικό που ασχολείται από μικρή ηλικία με τη μουσική, με μία μοναδική φωνή και τον Παναγιώτη Βιντζηλαίο, επίσης ταλαντούχο μουσικό, ο οποίος γράφει και συνθέτει ο ίδιος δικά του τραγούδια.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 στον Πολυχώρο Χυτήριο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.
Ώρα Έναρξης: 21.00

Είσοδος: 10€ με ένα ποτήρι μπύρα

Πολυχώρος Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
Τηλ. Κρατήσεων: 2103412313, 695 1787821

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here