31/1/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Los Dos O Mas ολοκληρώνουν τις επιτυχημένες τους χειμερινές εμφανίσεις στο FAUST Bar – Theatre – Arts την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, με ένα τελευταίο κεφάτο live γεμάτο ζωντάνια και πάθος!

Θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, εμπνευσμένα  από Reggae, ska, blues, swing jazz, flamenco, funk, rock, world music, που αποτελούν τα συστατικά της πολύχρωμης παλέτας τους, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε τραγούδια των: Manu Chao, Gogol Bordello, Gorillaz, 5Nizza, Dy-Na-Mi-Tee, Caro Emerald, Barrio Candela, Las Rubias Del Norte κ.ά.

LOS DOS O MAS_FAUST_9

Με κύριο χαρακτηριστικό τους τον σεβασμό και την αγάπη τους για την μουσική, οι Los Dos O Mas καταφέρνουν να έχουν ένα διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα, που σε συνδυασμό με την θετική τους ενέργεια, τους έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής και τον έντονο στοχασμό, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας. Η εξαμελής μπάντα συνοδεύεται επίσης από την τέχνη της ζωγραφικής, έχοντας σε κάθε live την παρουσία ενός ζωγράφου που δημιουργεί επί σκηνής έργα πάνω σε καμβάδες και όχι μόνο!

LOS DOS O MAS_LOGO

 

“Mπορούμε να είμαστε εμείς, εσείς ή και περισσότεροι”

Νίκος Καραχάλιος: κλασική κιθάρα
Τάσος Παπαπάνος: ηλεκτρικό μπάσο
Πάνος Γιαλελής: ηλεκτρική κιθάρα, γιουκαλίλι
Στέλιος Γαβριηλίδης: τύμπανα, κρουστά
Ράνια Τόλη: φωνητικά
Γρηγόρης Γκόμπυ: φωνητικά, mc
Jerry: Art painter

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos

FAUST
Καλαμιώτου 11
Τηλ.: 210 3234095

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here