22/5/2013
www.musiccorner.gr

To FAUST Bar – Theatre – Arts φιλοξενεί τους LOS DOS O MAS την Πέμπτη 23 Μαΐου, για το τελευταίο live – party της σεζόν!

Reggae, latin, funk, swing, hip hop, rock και world music, είναι τα συστατικά της πολύχρωμης παλέτας των Los Dos O Mas (los dos= οι δυο μας, o mas= ή και περισσότεροι στα ισπανικά), που τους έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Αυτή η ομάδα μουσικών καταφέρνει με κύριο χαρακτηριστικό της τον σεβασμό και την αγάπη της για την μουσική, να έχει ένα διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα. Ο στίχος της χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής και τον έντονο στοχασμό, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.  Η εξαμελής μπάντα συνοδεύεται επίσης από την τέχνη της ζωγραφικής, έχοντας σε κάθε live την παρουσία ενός ζωγράφου που δημιουργεί επί σκηνής έργα πάνω σε καμβάδες και όχι μόνο!

los dos o mas_faust_23.5

Εκτός από τις δικές τους συνθέσεις, οι Los Dos O Mas παρουσιάζουν διασκευές σε γνωστά τραγούδια των: Manu Chao, Doors, Frank Sinatra, Nirvana, Gloria Gaynor, Goran Bregović, Iggy Pop, Nouvelle Vague, Alicia Keys, Zaz, Ayo, Nneka, Gorillaz, Florence + The Μachine κ.ά.

“Mπορούμε να είμαστε εμείς, εσείς ή και περισσότεροι”

LOS DOS O MAS (STD_3604)2

Νίκος Καραχάλιος: κλασική κιθάρα
Τάσος Παπαπάνος: ηλεκτρικό μπάσο
Πάνος Γιαλελής: ηλεκτρική κιθάρα, γιουκαλίλι
Στέλιος Γαβριηλίδης: τύμπανα, κρουστά
Ράνια Τόλη: φωνητικά
Γρηγόρης Γκόμπυ: φωνητικά, mc

Jerry: Art painter

Πέμπτη 23 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 1
Τηλ.: 210 3234095

Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here