28/1/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “LOS EROTICOS”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Όταν το πάθος συναντάει το λυρισμό και ο ρυθμός γίνεται συναίσθημα…

Όπερα, καντσονέτες, φλαμένγκο, από τις υπέροχες φωνές της Τάνιας Νικολούδη και του Ντίνου Καλύβα, με το μουσικό άγγιγμα του Μιχάλη Νικολούδη σε μια βραδιά μουσικής απογείωσης την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 20:30

nikoloudi_afisa_2014_01_01

Στην υπέροχη νεοκλασσική αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» με την ανυπέρβλητη ακουστική, η βραδιά θα γεμίσει με τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς άριες και καντσονέτες, τα μεγαλειώδη ντουέτα και τα πιο ερωτικά ισπανικά τραγούδια.

Νessun dorma, Carmen, Noche nochera, O sole mio, Caruso, My fair lady, Alta va la luna… και ετοιμαστείτε για την απόλυτη απόλαυση της μαγείας των ήχων!

Μουσικοί:
Χρήστος Πολύδωρος-Harmonica
Άκης Μελής-Πιάνο
Σόλης Μπαρκής-Κρουστά
Μιχάλης Νικολούδης-Κιθάρα

Φιλολογικός σύλλογος «Παρνασσός»
Πλατεία Αγ.Γεωργίου Καρύτση 8, τηλ. 210 3221917

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here