Η Lou Is μας ξανασυστήνει το «Έλα μια νύχτα», με μια φρέσκια ενορχήστρωση του Danik, τον Samuel Marlieri στο σαξόφωνο και ένα ξεσηκωτικό video clip με την υπογραφή του Βασίλη Λιάκου και τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού Ανδρέα Κοντόπουλου.

Μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα των τελευταίων χρόνων η ανάγκη για χαρά και ελευθερία της αθωότητας αποτέλεσε έναυσμα για τη διασκευή αυτού του τραγουδιού, που άνθισε την εποχή των 90s. Το τραγούδι “Έλα μια νύχτα” πρώτο – κυκλοφόρησε το 1990 με τη φωνή της Αλέξιας, σε στίχους των Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και Γιώργου Μίτσιγκα και μουσική του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου.

«Αφού τραγούδησα το «Έλα μια νύχτα» σε μερικά live και είδα πόσο το χαιρόμουν κι εγώ και ο κόσμος, αποφάσισα να το ηχογραφήσω. Με αφετηρία αυτό, στόχος, φέτος, είναι να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε με φίλους και συνεργάτες και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας. Να ελαφρύνουμε την καρδιά μας.»
Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου)

Με πόση αγωνία τα βράδια σε ζητώ
θέλω μια ευκαιρία για να σε ξαναδώ
χαμένη μες στη φαντασία
τις ώρες μου περνώ..

Έλα μια νύχτα να φύγουμε
έξω απ’τον κόσμο να μείνουμε
έλα μια νύχτα σε περιμένω για σένα είμαι εδώ.
Έλα μια νύχτα να φύγουμε
το ίδιο σώμα να γίνουμε,
θέλω μια νύχτα για να σου δείξω πως σ’ αγαπώ

Οι ώρες μακριά σου μου φαίνονται βουνό
το τηλεφώνημα σου δεν είναι αρκετό
έστω και τη σκιά σου στείλε
για να σ’ονειρευτώ…

Έλα μια νύχτα να φύγουμε
έξω απ’τον κόσμο να μείνουμε
έλα μια νύχτα σε περιμένω για σένα είμαι εδώ.
Έλα μια νύχτα να φύγουμε
το ίδιο σώμα να γίνουμε,
θέλω μια νύχτα για να σου δείξω πως σ’ αγαπώ

Λίγα λόγια την Lou Is (Λουίζα Σοφιανοπούλου)
Η Lou is πειραματίζεται στο χώρο της μουσικής και κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, το οποίο εκτείνεται από την alternative pop & amp rock μέχρι jazz, blues και ethnic μουσική. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Μανώλης Φάμελλος, Πάνος Μουζουράκης, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Μαρία Φαραντούρη και άλλους

Ύστερα από δύο χρόνια παραμονής της στο Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Dragons». Είναι μέλος της ομάδας «Heroes – A tribute to David Bowie». Επίσης είναι μία από τις τρεις τραγουδίστριες του ιδιαίτερα επιτυχημένου αφιερώματος στον Leonard Cohen «A tribute to Leonard Cohen».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here