3/7/2013
www.musiccorner.gr

Αφορμή για γιορτή, τα 10χρονα της 8ctagon, του ανεξάρτητου low bap label που εδρεύει δυτικά απ’ το ποτάμι… στο Πέραμα. To 2003 μια μικρή ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να βάλει γι’ άλλη μια φορά στη φωτιά το κεφάλι για να συνεχίσει να κάνει τα όμορφα που αγαπάει, χωρίς μεσάζοντες. Η 8ctagon φτιάχτηκε επειδή τη στήριξε ο κόσμος εκει έξω αλλά κι επειδή αυτοί οι λίγοι εξακολουθούμε ακόμα κόντρα στα δύσκολα να φανταζόμαστε όσα μπορεί να γίνουν αύριο με αξιοπρέπεια και αντοχή. Με τον ίδιο ή με κάποιον άλλο τρόπο η 8ctagon θα συνεχίσει να υπάρχει ενάντια στον εφησυχασμό και την παρακμή.

Μαζευόμαστε, λοιπόν, στον φιλόξενο κήπο του θεάτρου “Χυτήριο” στην Ιερά Οδό 44, αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 7 Ιουλίου για το γιορτάσι μας με συναυλίες, Dj set, αφιερώματα, συζητήσεις, προβολές. Τα μικρόφωνα θα αλλάξουν πολλά χέρια: B.D.Foxmoor, Sadahzinia, Χνάρια, La Bruja Muerta, οι Noova Groova, οι Low Bap Armada, η σπουδαία Γιώτα Γιάννα… 

sadahzinia_live_2012_04_23_foxmoor

Οι βραδιές θα ανοίγουν με μουσικά δρώμενα από την ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνών και θα κλείνουν με διαφορετικα Pyromantic Vinyl Sets από τον B.D.Foxmoor, τον Dj K και τον Imanta.

Στον ίδιο χώρο θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους Γιατρούς του Κόσμου στο Πέραμα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ανταλλακτικό παζάρι δίσκων και βιβλίων.

Οι πόρτες θα ανοίγουν κάθε μέρα στις 7μ.μ. και η είσοδος (με μπύρα) είναι 10ευρώ.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «XYTHΡΙΟ» THEATRE & ART CAFÉ
Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)
Τηλέφωνο 210 3412313

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here