12/2/2014
www.musiccorner.gr

ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα μετά τις sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, συνεχίζουν το Πάρτυ στην Θεσσαλονίκη από την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή, στο Barbarella live party, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσουν έναν μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.

Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90’s, …πάνω απ’ όλα… και όλα για όλα… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός!

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας όπως δεν τους έχετε ξαναδεί… χωρίς κανόνες και με ανεξέλεγκτες dance διαθέσεις στο Barbarella live party στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

stratis_matiaba_2013_10

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΓΛΥΦΑΔΑ @ OPUS
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ @ EL CLΆSICO
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΒΟΛΟΣ @ LAB ART
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ @ BARBARELLA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ @ PRIME
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΛΑΡΝΑΚΑ @ SAVINO ROCK BAR
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ @ BARBARELLA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΣΤΥΛΙΔΑ @ C’ EST LA VIE
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΞΑΝΘΗ @ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΙ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ @ BARBARELLA
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ @ WAVES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here