7/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μαγική ώρα, λοιπόν, είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Scissor Sisters που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και βρέθηκε στο Νο4 των βρετανικών charts με την εμφάνισή του στα δισκοπωλεία.

Το δημοφιλές alternative rock συγκρότημα, μετά το πρώτο single “Only the Horses” που κυκλοφόρησε στις 13 Μαΐου και έφτασε μέχρι το Νο12 των charts, ανακοίνωσε ότι στις 23 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει και το “Baby Come Home”, μαζί με το σχετικό video clip που περιέχει εντυπωσιακά κοστούμια και «μεταμορφώσεις», ειδικότητα του συγκροτήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση του Jake Shears στο clip ως καλόγρια!!!

Το “Magic Hour” είναι το τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος και οι ηχογραφήσεις του έγιναν το 2011 σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Τα μέλη των Scissor Sisters συνεργάστηκαν με αρκετούς καλλιτέχνες και παραγωγούς για το νέο τους άλμπουμ, όπως οι Azealia Banks, Calvin Harris, Stuart Price, Pharrell Williams, Diplo και Alex Rihda.

Τα τραγούδια του “Magic Hour” είναι τα εξής :

Baby Come Home
Keep Your Shoes On
Inevitable
Only the Horses
Years of Living Dangerously
Let’s Have a Kiki
Shady Love
San Luis Obispo
Self Control
Best in Me
The Secret Life of Letters
Somewhere
Ms. Matronic’s Magic

Στη deluxe έκδοση περιλαμβάνονται τα video clip από τα πρώτα δύο singles, “Baby Come Home” και “Only the Horses” μαζί με αποσπάσματα από την προετοιμασία και τα γυρίσματα των clip…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here