15/2/2011
www.musiccorner.gr

Οι Maraveyas ilegal, επιστρέφουν στο Gaia Live το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου!!! Ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του, ξέρουν να δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο κοκτέιλ ήχων και ρυθμών, αστείρευτης ενέργειας και χαράς, ευαισθησίας και γλυκιάς νοσταλγίας, ένα πάρτι εμπλουτισμένο με χιούμορ και αισιοδοξία.

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της φετινής σεζόν με την συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο  ραδιομέγαρο RBB του Βερολίνου και της αναμετάδοσης της σε 8 ευρωπαϊκές χώρες καθώς και την επιτυχία της πορείας του νέου του τραγουδιού “RUE MADAME” (που το φέρνει στο νούμερο 10 παγκοσμίως στο dailymotion) έφτασε η ώρα των live εμφανίσεων του και στην Θεσσαλονίκη.

Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει  τραγούδια από την νέα του δισκογραφία αλλά  και παλιότερες  επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει,  σε νέες ενορχηστρώσεις, καθώς και πρωτότυπες διασκευές με τον μοναδικό τους γνώριμο ήχο. Φυσικά, επί σκηνής θα απολαύσουμε και τους εξαιρετικά ταλαντούχους μουσικούς και μόνιμους συνεργάτες του, Κωστή Παπαβρανούση, Παπαδάτο Ντάνη και Manouach.

INFO:
Doors Open : 9.30μμ
Προπώληση Εισιτηρίων : 13€,  Metropolis
Tαμείο: 15€

ΓΑΙΑ LIVE
Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη
Τηλ.  2310513654

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here