29/5/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο ξεχωριστός Κωστής Μαραβέγιας καλεί τους φίλους του για δεύτερη χρονιά στον δροσερό κήπο του Μεγάρου για ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, από αυτά που ξέρει να στήνει με κάθε ευκαιρία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegál), σε συνέχεια των δυο sold out  συναυλιών του το καλοκαίρι του 2013 στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής και τη κυκλοφορία του διπλού live cd (ζωντανή ηχογράφηση των δυο αυτών συναυλιών), προσκαλεί και πάλι παλιούς και νέους φίλους να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί του σε ένα ανεπανάληπτο «Weekend», σε μία και μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 27 Ιουνίου!

maravegias_2014_05_01

Με τη γνώριμη πλέον ενέργειά του και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, ο  Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει μία ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες, μια πολύ «ανεβαστική» και γλυκιά διάθεση! Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού για την σημερινή ελληνική δισκογραφία. Εξαιρετικός μουσικός, περφόρμερ, πολυοργανίστας και συνθέτης, ξεχώρισε από το ξεκίνημά του με τραγούδια που η μελωδία και ο στίχος τους χαρακτηριζόταν από ευρηματικότητα, χιούμορ, ευφυΐα και χαρούμενη διάθεση. Για μια μουσική που ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, με jazz και bossa nova στοιχεία, χαρακτηριστικά ενός προσωπικού μουσικού ρεύματος και ύφους που τον έχουν κατατάξει σ’ έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας, σημείο αναφοράς το καλοκαίρι για τους πολίτες της Αθήνας, ο Κωστής θα μας πει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» καθώς και πολλά απ’ όσα τραγούδησε στις δυο ξεχωριστές βραδιές που μας χάρισε πέρσι το καλοκαίρι. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό: στο μουσικό του σύμπαν υπάρχουν και τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: τον Νίκο Αγγλούπα (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), τον Άγγελο Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), τον Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν), τον Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και τον Μιχάλη Καλκάνη (κοντραμπάσο).

Η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Minos EMI.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Προπώληση εισιτηρίων: €10,00
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00

Κήπος Μεγάρου Μουσικής
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 7282333

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here