Η Μαρία Κηλαηδόνη ετοιμάζεται να χρωματίσει με τις μελωδίες της σε τόνους «ΡΟΖ» και «ΤΥΡΚΟΥΑΖ» το Νομισματικό Μουσείο. Μιλάμε φυσικά για τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς της δίσκους, το «Τυρκουάζ» (που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016) και το «Ροζ» (που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020) που θα ακουστούν στη συναυλία που θα δώσει στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.

Σε μια ακουστική συναυλία γεμάτη τρυφερότητα, ρυθμό και παλμό, θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά της που έχουν ξεχωρίσει. Όπως σε κάθε της live δεν θα λέιψουν ορισμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του πατέρα της, Λουκιανού καθώς και άλλων ελλήνων συνθετών που η ίδια αγαπά (Αρλέτα, Βαγγέλης Γερμανός κ.α) αλλά και μεγάλες επιτυχίες της αμερικάνικης blues και country μουσικής σκηνής (των Norah Jones, Ray Charles, Johnny Cash, κ.ά).

Η Μαρία Κηλαηδόνη είναι μία σύγχρονη τραγουδοποιός που την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα ενώ έχει πειραματιστεί με διάφορα μουσικά στυλ με σαφείς επιρροές από το rock, funk, blues και country διεθνές ρεπερτόριο.

Στη συναυλία στο Νομισματικό Μουσείο θα τη συνοδέψουν οι μουσικοί:
Αλέκης Στενάκη σε πιάνο, κλαρινέτο και Βαγγέλης Τσιμπλάκης στα κρουστά

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020
Στις 9 μ.μ.

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here