Ύστερα από μία σειρά σημαντικών παραστάσεων και συνεργασιών και μετά από την ιδιαίτερη αίσθηση που προκάλεσε η πρόσφατη παράσταση – πρόταση με τη νέα ανάγνωση των έργων του Θάνου Μικρούτσικου, η Μαρία Παπαγεωργίου μας προσκαλεί ξανά στη συγκίνηση της ερμηνείας και της προσωπικής της τέχνης.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στο Πάρκο Εργατιάς στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Θάλασσα “Λιπάσματα 2024”.

Με πόδια γυμνά και ψυχή ανοιχτή, στους υπαίθριους συναυλιακούς χώρους, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, η Μαρία συναντιέται και φέτος με τους φίλους της στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών γεμάτη πάθος και αληθινή συγκίνηση.

Με τη δεκάχρονη πλέον προσωπική της δισκογραφία, αλλά και την ικανότητα της στις νέες αναγνώσεις αγαπημένων τραγουδιών μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας – καθώς και μέσα από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ανθρώπους από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία,  η Μαρία Παπαγεωργίου δημιουργεί στις συναυλίες της ένα σπάνιο ηχητικό περιβάλλον, όπου πλέκονται οι δεκαετίες, οι γλώσσες, οι τραγουδοποιοί και οι ιστορίες τους.

Η χαρισματική μουσικός – που χαρακτηρίστηκε και ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για το 2023 από τον Τύπο – συλλέγει τις πρόσφατες εμπειρίες της, αναδιαμορφώνει τον ήχο της και, μαζί με την εξαιρετική της μπάντα, μας χαρίζει και αυτό το καλοκαίρι μοναδικές στιγμές μουσικής μέθεξης.

Παίζουν επί σκηνής:
Ευριπίδης Ζεμενίδης | ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | μπάσο
Weronika Kijewska | τσέλο
Ειρήνη Ζούτσου | φωνητικά
Βασιλική Κωνσταντέλλου | φωνητικά

Κυριακή 14 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Φεστιβάλ στη Θάλασσα “Λιπάσματα 2024”
Πολυχώρος Λιπασμάτων στο Πάρκο Εργατιάς

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here