Η Μαρίνα Σάττι επανέρχεται με νέο κομμάτι. «Πόνος κρυφός» ο τίτλος του νέου single.

Εν μέσω της Ευρωπαϊκής της περιοδείας μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Νορβηγίας, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, μιάς και μέχρι το τέλος του 2021 ακολουθούν άλλες επτά συναυλίες σε αυτές τις χώρες, «έκανε μία στάση» στο Βερολίνο όπου βρίσκεται το ColorsXStudio… Σε αυτό το studio βιντεοσκόπησε το καινούργιο της κομμάτι!

Το «Πόνος κρυφός» είναι το πρώτο Ελληνόφωνο κομμάτι που ακούγεται στην ιστορία του «Colors».

Το «Colors», είναι ένα μουσικό κανάλι στο Youtube, με έδρα το Βερολίνο. Ξεκίνησε το 2016 σαν ιδέα των Phillip Starcke και Felix Glasmeyer. Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Billie Eilish, Doja Cat, Jorja Smith και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες. Το περιεχόμενο του καναλιού δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, γι’ αυτό το moto τους είναι : «All colors, no genres».
Αυτή την στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό trend!

Η Μαρίνα Σάττι μπροστά σε ένα μονόχρωμο φόντο και ένα μικρόφωνο που κρέμεται από την οροφή, χωρίς effects, χωρίς σκηνικά, ερμηνεύει το «Πόνος Κρυφός» και γεμίζει το χώρο με την ψυχή και την υπέροχη φωνή της. Αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τη γλώσσα που τραγουδάς, όταν μπορείς να τον ταξιδέψεις με το συναίσθημα και το ταλέντο σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here