Με νέα πλέον σύνθεση, το ανδρικό ντουέτο των Stereo Soul επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι, ξεκινώντας το νέο κεφάλαιο στην πορεία του με την πρώτη του live εμφάνιση για το 2019, μία βραδιά που σκοπό έχει να σας ξεσηκώσει αλλά και συγκινήσει σε ίσες δόσεις με θρυλικές επιλογές του ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου σε ευφάνταστους συνδυασμούς, υπό τη συνοδεία πλήρους μπάντας μουσικών!

O Παναγιώτης Πάλλης συστήνεται:
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Παναγιώτης είναι τελειόφοιτος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μιλά 3 γλώσσες. Ανακάλυψε σε μικρή ηλικία το φωνητικό του ταλέντο, το οποίο και ανέπτυξε αυτοδίδακτα, και παρακινούμενος από τον επαγγελματία drummer πατέρα του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Τα ακούσματά του είναι pop με soul, R&B, dance, swing, disco και funk επιρροές, musicals, καθώς και pop/έντεχνη ελληνική μουσική.

Ο Αλέξης Δερμιτζάκης συστήνεται:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε χημικός πετρελαίων και αερίων στο ΤΕΙ Καβάλας, ενώ σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε να τραγουδά. Στα 15 ξεκίνησε μαθήματα μονωδίας και όπερας στο Εθνικό Ωδείο ενώ αργότερα παρακολούθησε μαθήματα technical vocal placement στο Fame Studio υπό την καθοδήγηση της Julie Massino, καθώς και τρίμηνες σεμιναριακές σπουδές τραγουδιού στο London School of Musical Theatre το καλοκαίρι του 2005. Επί 17 χρόνια έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες μουσικές σκηνές στην Αθήνα και την επαρχία, συχνά κάνοντας support σε γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ παράλληλα εργάζεται παράλληλα ως ηχολήπτης και διοργανωτής events & karaoke shows. Τα ακούσματά του είναι ευρύτατα, από έντεχνο λαϊκό μέχρι musical.

Ερμηνεία : Παναγιώτης Πάλλης – Αλέξης Δερμιτζάκης
Πλήκτρα: Μάριος Καραμπότης
Κιθάρα: Κώστας Σαμπάνης
Μπάσο: Λευτέρης Παπαδάκης
Ντραμς: Μάνος Παραδεισας
Special quest: Julie Massino

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here