12/5/2011
www.musiccorner.gr

Την Δεύτέρα 16 Μαΐου η μουσική σκηνή Ρυθμός Stage φιλοξενεί το συγκρότημα “Έμμελον”, το οποίο θα παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει σειρά τραγουδιών από συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως επίσης και τραγούδια που θα παρουσιαστούν στις καλοκαιρινές συναυλίες του 2011.

Το συγκρότημα Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ» δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα με στόχο να αναδείξει και κυρίως να διατηρήσει την αξία του διαχρονικού Ελληνικού τραγουδιού.

Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στο έργο όλων των σημαντικών συνθετών της Έντεχνης Μουσικής (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοϊζο,  Στ. Ξαρχάκο, Γ.Μαρκόπουλο κ.α. ) και ποιητών – στιχουργών (Ο. Ελύτη, Ν. Γκάτσο, Λ. Παπαδόπουλο, Μ. Ελευθερίου κ.ά.) το «ΕΜΜΕΛΟΝ» πραγματοποιεί μουσικές παραστάσεις παρουσιάζοντας μερικά από τα πιό αντιπροσωπευτικά δείγματα του έργου τους ή ακόμα και ειδικά αφιερώματα σε έναν από αυτούς όπως επίσης και τραγούδια των εκπροσώπων της σύγχρονης Έντεχνης Μουσικής Σκηνής  (Σ. Μάλαμα, Π. Θαλασσινού, Ο. Περίδη, Α. Ιωαννίδη κ.α.)

Το μουσικό σχήμα είναι δεκαμελές και αποτελείται από εφτά μουσικούς και τρείς φωνές.

Οι μουσικοί :
1)    Πλήκτρα: Λευτέρης Μαυρομμάτης
2)    Μπάσο: Φώτης Σκαρμούτσος
3)    Τύμπανα: Βλαδίμηρος Πέτσας
4)    Κιθάρα: Θωμάς Καραμαζάκης
5)    Μπουζούκι: Στέλιος Βαρβέρης
6)    Φλάουτο: Μαρίνος Γαλατσινός
7)    Κλαρίνο: Βασίλης Γραβιάς

Μουσική επιμέλεια : Ελευθέριος Μαυρομμάτης

Τραγουδούν : Κώστας Μάντζιος, Κατερίνα Τζαμάκου, Στέλλα Χροναίου.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 11:00μμ
Είσοδος με ποτό: 15€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here