Το Κύτταρο γιορτάζει και αποχαιρετά μια φανταστική συναυλιακή σαιζόν με ένα rock ‘n ‘roll πανηγύρι που απλά δεν ξανάγινε!

Την Παρασκευή 12 Μαΐου, για πρώτη φορά, θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή έξι (!) από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ!

Μια βραδιά που κανένα κλισέ δεν μπορεί να περιγράψει τη σημασία και τον συμβολισμό της ιστορικά, καλλιτεχνικά αλλά και κοινωνικά, αφού το ροκ και ό,τι πρεσβεύει δηλώνει βροντερό «παρών» μέσα από τους πιο πιστούς εκπροσώπους του και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αυτούς τους… μπερδεμένους καιρούς.

greek_rock_history_afisa_2017_05

«Κυρίες», «Κύριοι» αμετανόητοι ροκάδες και «μικρά παιδιά»…

Τα Μωρά στη Φωτια, η μπάντα με την κινηματογραφική ιστορία που πέρασε δια πυρός και σιδήρου για να καταφέρει με τα εύφλεκτα τραγούδια της να βάλει φωτιά στη σκηνή και τα μυαλά μας και να αποτελεί πλέον τον απόλυτο ζωντανό μύθο της. Κάνουν διάλειμμα από την προετοιμασία του νέου τους δίσκου και έρχονται στο Κύτταρο, για άλλο ένα ζωντάνο πανδαιμόνιο.

Οι Απροσάρμοστοι, οι πανάξιοι συνοδοιπόροι του σπουδαιότερου και πιο επιδραστικού έλληνα ρόκερ, του Παύλου Σιδηρόπουλου, αυτοί  που άντεξαν  το βάρος και την πίεση αυτής της τεράστιας κληρονομιάς, αυτοί που τη διαχειρίστηκαν με σεβασμό και μοναδική δεξιοτεχνία, δημιουργώντας και ένα μικρό χαμό σε κάθε σπάνια εμφάνιση τους.

Οι Magic De Spell, η μπάντα φαινόμενο που έχει καταφέρει το απίθανο, στις 3 δεκαετίες (++) δράσης, να μη σταματά να μας εκπλήσσει με τις διαφορετικές μουσικές της προτάσεις, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την ουσία και τον προσανατολισμό της μα κυρίως την αγάπη, το ενδιαφέρον και τον καθολικό σεβασμό του κοινού,  με τελευταίο  παράσημο την επιτυχία του εξαιρετικού «Πρόγονε Πίθηκε Εσύ τι Λες;»

Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο πατριάρχης της σκηνής μας. O άνθρωπος που ενσαρκώνει ΟΛΗ την ιστορία του ροκ στην Ελλάδα, σε μια συλλεκτική εμφάνιση με την ιστορική all star μπάντα του, «Οι Άσσοι του Καράτε» (Εφεντάκης Δαρίβας, Πολύτιμος Παπαδημητρίου)

Ο Λήτης, η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς! Μια συγκλονιστική επιστροφή από τον μαχητή της ζωής, Λήτη, την προσωποποιήση του γνήσιου και ατόφιου rock n roll. Το «Ποδανά» θα ξανακουστεί ζωντανά ! Ανατριχίλα!

Οι Στίγμα 90, η μπάντα που έκανε μεγάλη αίσθηση στα 90s, αμετανόητοι και αθεράπευτα ροκ θα δώσουν το έναυσμα αυτής της ιστορικής βραδιάς με τη χαρακτηριστική ενέργεια και τον «τσαμπουκά» που τους διακρίνει. Η «Τζέσικα» είναι εδώ!

Ναι λοιπόν, Παρασκευή 12 Μαΐου: Magic de Spell, Απροσάρμοστοι, Μωρά στη Φωτιά, Πουλικάκος και ‘Ασσοι του Καράτε, Λήτης, Στίγμα 90… Ζωντανοί στο Κύτταρο, με τις αποσκευές τους γεμάτες με τις καλύτερες στιγμές της πολύπαθης αλλά ανθεκτικής ροκ σκηνής μας.

Rock ‘n’ Roll στο κρεβάτι… Μανιφέστο… Διακοπές στο Σεράγεβο… Σκόνη Πέτρες Λάσπη… Στην Κ… Ποδανά… Παυσίπονο… Εμένα οι Φίλοι μου… Η… Third Uncle… Φεύγω Γεια… Νίψον Ανομήματα… Υπάρχω… Αντε και καλή τύχη Μάγκες… Κάτω στην Πόλη… Νυχτώνει… Οκ Πατέρα… Μπάμπης ο Φλου… Αδρεναλίνη… Τζέσικα… Το ‘69… Κυρ Παντελής… Θεατρίνοι… Μου ‘πες θα φύγω

και πολλά, πάρα πολλά, άλλα!

Παρασκευή, 12 Μαΐου
ΠΟΡΤΕΣ: 19:30 – ΕΝΑΡΞΗ: 20:00 (ακριβώς)

ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Τηλ. 210 8224134

Εισιτήρια: 10 € προπώληση, 12 € ταμείο

Σημεία Προπώλησης:
ΚΥΤΤΑΡΟ: 10:00-13:00 καθημερινές και ώρες-μέρες συναυλιών
EAT METAL RECORDS: Σπ.Τρικούπη 45, Εξάρχεια, τηλ. 213 0378553
SIRENS RECORDS: Νικηταρά 14, Αθήνα, τηλ. 210 3822304

Για προπώληση εκτός Αθηνών επικοινωνήστε στο info@kyttarolive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here