14/10/2011
www.musiccorner.gr

Ο Ρυθμός 949 γιορτάζει τη χρυσή του δεκαετία και η Τετάρτη γίνεται η αγαπημένη μας μέρα! Το πρώτο “προσκύνημα” της σεζόν έγινε στο νυχτερινό club DreamCity με την Άννα Βίσση! Μια απόλυτη βραδιά, με την απόλυτη ελληνίδα σταρ στα καλύτερά της.

Οι φ-Αννα-τικοί θαυμαστές της Άννας Βίσση γέμισαν ασφυκτικά το club περιμένοντας με αγωνία να απολαύσουν την έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο Ρυθμός! Κάπως έτσι είδαν όλοι μαζί παρέα με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια την πρεμιέρα του realityshow, «Όσο έχω φωνή», στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια!

Όμως αυτό ήταν μόνο το ορεκτικό σε event που πρόλαβε να γίνει το “talk of the town” σε λιγότερο από 24 ώρες. Λίγο μετά τις δωδεκάμισι η Άννα Βίσση ανέβηκε στο stage και χάρισε ένα απολαυστικό και εκρηκτικό live στους fans και στους διάσημους καλεσμένους. Για πάνω από δύο ώρες έδωσε τον καλύτερο της εαυτό χαρίζοντας στο κοινό μεγάλες στιγμές με τις μεγάλες της επιτυχίες.

Περισσότερα από 1500 άτομα – μεταξύ των οποίων και πολλοί επώνυμοι – πλημύρισαν το DreamCity και έμεινα να αποθεώνουν την μοναδική Άννα μέχρι την τελευταία στιγμή. Η μαγική βραδιά έκλεισε με την Άννα Βίσση να ευχαριστεί τους χιλιάδες ακροατές του Ρυθμού 949 και φυσικά τον Μάκη Πουνέντη που ήταν ο εμπνευστής και μεγάλος σκηνοθέτης του ξεχωριστού αυτού event.

Τα πάρτι όμως τώρα ξεκινούν!

Ο Ρυθμός 949 κάθε Τετάρτη οργανώνει super events στο DreamCity γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στην καλύτερη παρέα της πόλης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here