11/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει η Αριάδνη Κυπριάδη

  • Μετά από μια σειρά κωμικοτραγικών επεισοδίων, το NTU αποφάσισε να στείλει στη Eurovision τη Mika Newton, η οποία και είχε κερδίσει αρχικά στο Ουκρανικό τελικό με το τραγούδι “Angel”.
  • Αλλαγές στη συμμετοχή της Λευκορωσίας, καθώς το τραγούδι αναμένεται να μετονομαστεί και οι στίχοι να τροποποιηθούν. Ο λόγος σύμφωνα με τους υπευθύνους είναι για να μην συνδεθεί ο τίτλος με την πρώην ΣΣΔ και να αντανακλάται καλύτερα η ζωή στη σύγχρονη Λευκορωσία. Οι στίχοι φυσικά δεν θα μιλάνε για τα πραγματικά, σύγχρονα προβλήματα της χώρας, όπως τις φυλακίσεις ακτιβιστών…
  • Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ο Arnis Mednis, εκπρόσωπος της Λετονίας. Ο τραγουδιστής υπεβλήθη σε επέμβαση στον εγκέφαλο. Φέτος είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει το χρίσμα για την εκπροσώπηση της χώρας του στο διαγωνισμό, μετά το 2001 και το “Too Much”. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά…
  • Κυκλοφόρησε και επίσημο video clip για τη συμμετοχή της Ελβετίας στο διαγωνισμό. Το τραγούδι “In Love for a While” με ερμηνεύτρια την Anna Rossinelli θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου.
  • Ακόμα ένα τραγούδι αποκτά Αγγλικούς στίχους… Το “Je Vecht Nooit Alleen” των 3JS μετονομάστηκε σε “Never Alone”. Οι δημιουργοί του απέδωσαν την απόφαση αυτή στην ανάγκη τους να αγγίξουν μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Κρίμα, γιατί το τραγούδι πραγματικά συγκινούσε και ξεχώριζε στα Ολλανδικά. Μακάρι η επιλογή αυτή να τους βγει σε καλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here