Οι Motorpsycho, μία από τις κορυφαίες και πλέον ιδιαίτερες μπάντες των τελευταίων τριών δεκαετιών, για να το θέσουμε όσο πιο… ταπεινά μπορούμε, επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στη Αθήνα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Το Νορβηγικό progressive / psychedelic rock τρίο, που δημιούργησαν πριν 30 χρόνια οι φίλοι Bent Sæther και Hans Magnus, δεν σταματά στιγμή να αναζητά τα όρια του rock ήχου μέσα από αλλεπάλληλες μεγαλειώδεις κυκλοφορίες που κάθε φορά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Παίρνοντας το όνομά τους από την cult ταινία του Russ Meyer, του διασημότερου sexploitation σκηνοθέτη, παραμένουν ευέλικτοι και φιλόδοξοι από την πρώτη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας τους, έχουν εξερευνήσει πολλά είδη μουσικής – από το grunge, το alternative rock και το heavy metal, έως τους τωρινούς progressive rock ήχους – περνώντας από ψυχεδελικά τοπία, pοp βινιέτες, country, μέχρι folk και jazz αποχρώσεις. Το τρομερό είναι πως, πολλές φορές, κατορθώνουν να συνδυάζουν στοιχεία από όλα αυτά μέσα σε ένα τραγούδι!

Ο ήχος τους είναι σκληρός, χωρίς να χάνει καθόλου τη μελωδικότητά του, και γεμάτος από παλιές επιρροές, που με έναν μαγικό τρόπο ακούγονται “σημερινές” και επίκαιρες. Καμία κυκλοφορία τους, μέχρι σήμερα, δεν μοιάζει με την προηγούμενη. Kαι είναι ατέλειωτες! Από τα 90s – με δισκάρες όπως τα “Demon Box”, “Timothy’s Monster”, “Angels and Daemons at Play”, “Trust Us” – μέχρι τα 00s – με τα “Phanerothyme”, “Child of the Future” και “Black Hole/Blank Canvas”.

Οι δύο τελευταίοι δίσκοι τους, “The Tower” (2017) και “The Crucible” (2019), έτυχαν απίστευτης υποδοχής από κοινό και κριτική. Η “νέα ζωή” – από τις πολλές – των Bent και Hans ξεκίνησε με την έλευση του νέου ντράμερ τους, Tomas Järmyr, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση των καταπληκτικών μουσικών σε αυτή τη θέση. Κάθε δίσκος τους βάζει υποψηφιότητα για τον κορυφαίο της καριέρας τους.

Mε τη σιγουριά και τον αέρα μιας από τις καλύτερες μπάντες που έχουν πατήσει τη σκηνή, οι Νορβηγοί μας υπόσχονται μια μοναδική “Motorpsychodelic” βραδιά – που, άλλωστε, μας χρωστάνε εδώ και χρόνια!

Η προπώληση ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το ακριβές πρόγραμμα της συναυλίας και το opening act θα γίνουν γνωστά από το site και την facebook σελίδα μας.

Διάθεση:
Τηλεφωνικά / στο 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here