Οι Μωζάικ, οι μουσικοί της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, επιστρέφουν, ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου για το encore τους.

Οι αγαπημένοι μουσικοί του “κουτιού” ανεβαίνουν στην σκηνή και υποδέχονται μαζί μας τη νέα χρονιά! Σε 3 χορταστικές ώρες, ο Βύρωνας, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, ο Λάμπης και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, θα χωρέσουν τις χαρακτηριστικές διασκευές τους και ένα ανανεωμένο setlist με σταθερές επιλογές αλλά και προσθήκες – έκπληξη.

Balkan, rock, έντεχνο, hip hop, παραδοσιακά, όλα μπλέκονται σε ένα μουσικό μωσαϊκό – ποιος να το περίμενε – που παίρνει φωνή από τον Βύρωνα Τσουράπη και τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη που αναλαμβάνουν για 2η χρονιά χρέη frontmen, τον Στέλιο Φραγκούς με τις συγκινητικές ερμηνείες σε επιλεγμένα κομμάτια, ενώ και ο Θανάσης Τσακιράκης και ο Δημήτρης Καζάνης θα βρεθούν φέτος πίσω από το μικρόφωνο.

Οι Μωζάικ συναντήθηκαν, μαζί και με τον μαέστρο του “Μουσικού Κουτιού” Γιάννη Δίσκο, πρώτη φορά το 2020 για την πρώτη πρόβα της εκπομπής που θα συνεχίσει με τον “καπετάνιο” Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη στο τιμόνι, για 4η χρονιά να μας συντροφεύει κάθε Τετάρτη. Το 2022, από “μουσικοί του κουτιού”, μας συστήθηκαν και επίσημα ως “Μωζάικ” και από τότε εμφανίζονται σε επιλεγμένα στέκια σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφοντας πάντα εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Οι Μωζάικ είναι:
Γιάννης Δίσκος – κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά
Δημήτρης Καζάνης – βιολί, φωνητικά
Λάμπης Κουντουρόγιαννης – φωνή, ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Τσακιράκης – ντραμς, φωνητικά
Βύρωνας Τσουράπης – φωνή, μπάσο
Στέλιος Φράγκους – φωνή, πλήκτρα

Παρασκευές, 19 & 26 Ιανουαρίου και 2, 9, 16 & 23 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα Έναρξης: 22.00

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 37, Αθήνα
τηλ. 210 9226975.

Γενική Είσοδος: 13€

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here