Η Μπέσσυ Αργυράκη συναντάει τον μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Michail Sicas για να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι που έχει τίτλο “Πάει”, μια ατμοσφαιρική μπαλάντα με έντονα τα στοιχεία της ethnic ηλεκτρονικής μουσικής που σίγουρα θα σας ταξιδεύσει!

Το “Πάει”, είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια και για ότι αφήνει αυτή πίσω της. Η διαχρονική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη, με την ιδιαίτερη και μοναδικό χροιά, ανταποκρίνεται σε αυτή την νοσταλγική διάθεση πατώντας στέρεα και προσφέροντας μας μια φρέσκια και σύγχρονη ερμηνεία! Οι στίχοι του Σταμάτη Γκίκα περιγράφουν τη νοσταλγία αυτού του Έλληνα δεύτερης γενιάς για μια πατρίδα της νεαρής του ηλικίας, αλλά με διαχρονική θεματολογία. Η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Κώστα Καλημέρη και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άρης Παυλής.

Το “Πάει” αποτελεί τον προάγγελο του νέου EP που θα μας παρουσιάσει ο Michail Sicas σε λίγο καιρό και έρχεται για να μας γλυκάνει την καρδία με ζεστές ατμοσφαιρικές και ethnic ηλεκτρονικές μελωδίες!

Λίγα λόγια για τον Michail Sicas
Ηθοποιός και τραγουδιστής-τραγουδοποιός, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελβετία. Εργάστηκε στο θέατρο τις δεκαετίες του ’90 και του 2000. Η πρώτη του μουσική σύνθεση κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στα αγγλικά, το δε πρώτο αγγλικό άλμπουμ του το 2007 (Trip Hop, Electronica, World-Music). Πρώτη ελληνική κυκλοφορία το 2017 (άλμπουμ “Σε αρχαίο νερό”), ένα songbook του Klaus Hoffmann μεταφρασμένο στα ελληνικά. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα follow up EP με νέα δικά του τραγούδια, συνεργαζόμενος ξανά με τον Σταμάτη Γκίκα στους στίχους. Το πρώτο single αυτής της δουλειάς κυκλοφορεί με ερμηνεύτρια τη θρυλική Μπέσσυ Αργυράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here