Γράφει η Πέννυ Γέρου
www.musiccorner.gr
Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μαδαγασκάρη

Κακά τα ψέματα, η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη… Είδαμε δράματα, κοινωνικές, αισθησιακές, σινεφίλ, ρομαντικές κομεντί, βιογραφίες, θρίλερ… είπαμε δυο κουβέντες για αυτές ακούσαμε ωραία μουσική να τις συνοδεύει. Επίσης, έπεσε και η στήλη τη μέρα που κλείνει το site για διακοπές. Ε, φταίω εγώ να γράψω για ό,τι πιο χαλαρό και κεφάτο μου έρχεται στο νου; Έχει κι αυτό το μυαλό ανάγκη να ξεσκάσει η αλήθεια είναι.

movies_corner_2013_07_madagascar_01 (2)

Όχι, όχι, δε θα πούμε τίποτα… «βαθύ» για αυτήν την ταινία. Ένας φίλος μου είπε ότι έχω την τάση να βγάζω ζουμί κι από την πιο αδιάφορη ως τότε, για τον ίδιο, ταινία. Ε, δεν έχω σκοπό να κάνω το ίδιο και για τη Μαδαγασκάρη!

Ας πάμε όλοι σε μια παραλία να δροσιστούμε και να ξεχαστούμε με μια παγωμένη μπύρα στο χέρι. Το δικαιούμαστε! Όσοι δε θα πάμε διακοπές φέτος, θα τη βρούμε την άκρη. Πιάστε και βουνό, αν δε βρείτε θάλασσα, ίσα- ίσα, περισσότερη δροσιά για σας, κι αφήστε τους άλλους να ψήνονται στις παραλίες! Κάποια πράγματα είναι θέμα οπτικής τελικά…

movies_corner_2013_07_madagascar_02

Εσείς που θα ‘στε στις παραλίες, έχετε το νου σας για τους αγαπημένους (από μικρούς και μεγάλους) ήρωες τις Μαδαγασκάρης. Μπορείτε να μη δείτε τον Alex με την επιδειξιομανία και το ναρκισσισμό του, τον Marty με τα τρελά του κόλπα, τον Melman με την αρρωστοφοβία και τη μόνιμη όρεξή του για ύπνο και ξεκούραση, ούτε τη Gloria με τους καλοκαιρινούς και δροσερούς της… έρωτες. Σίγουρα θα δείτε όμως ανθρώπους να τους μοιάζουν. Σκεφτείτε το καλύτερα, την επόμενη φορά που θα δείτε τη νόστιμη νεαρά να κρυφοκοιτάζει στο μπαρ τον… «ωραίο» της παραλίας!

Τη Μαδαγασκάρη την αγαπώ για πολλούς και διάφορους λόγους. Ξεκίνησα να τη βλέπω πιο μικρή και μέχρι τώρα (που με πήραν τα χρόνια), με διασκεδάζει και με κάνει να γελάω απίστευτα. Οι πιγκουίνοι με τα κόλπα και τις συνομωσίες τους, ο Julien με το στέμμα – υπερπαραγωγή και τον παντοτινό του θρόνο, ο πιστός του Maurice και ο γλυκύτατος Mort με τα μεγάλα του μάτια, είναι από τους αγαπημένους χαρακτήρες που απολαμβάνουμε στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, και κάθε φορά ζητάμε κι άλλο.

movies_corner_2013_07_madagascar_03

Δε θα πω περισσότερα, κινούμενα σχέδια σαν κι αυτά, μιλάνε από μόνα τους.

Εγώ, μαζί με τον… King Julien, θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, καλές βουτιές, καλή ξεκούραση και… πολύ χορό!

Γουστάρεις; Δώσε!!!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη, να γεμίσουμε διάθεση, ενέργεια και …πολλές καινούργιες ταινίες με μουσική που ξυπνά συνειρμούς!

———-

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here