Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου, για να γιορτάσει μαζί μας την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από τον επερχόμενο δίσκο της, το «Μυθιστόρημα» σε μουσική Κώστα Τσίρκα και στίχους Νάντιας Δουλαβέρα.

Πριν από λίγο καιρό, σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, μοιράστηκε για πρώτη φορά μαζί μας ζωντανά το νέο της τραγούδι. Ο ενθουσιασμός της και ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν τόσο μεγάλος και η ενέργεια της βραδιάς τόσο δυνατή, που οδήγησαν στην ανανέωση του ραντεβού της στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Μαζί με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα, θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με σημείο αναφοράς τον ήχο του επερχόμενου δίσκου της, αλλά και πολλά παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως “Το Καταφύγιο”, “Το Μέσα μου Φως” και την “Ανοιξιάτικη Μέρα”, αλλά και τη “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, καθώς και διασκευές σημαντικών δημιουργών όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Μ. Λοΐζος, η Λ. Νικολακοπούλου κι ο Φ. Δεληβοριάς, σε τραγούδια κλασικά κι αγαπημένα, προσεγγίζοντας τα με μια εντελώς διαφορετική, ηχητικά, μορφή.

Στο πλευρό τους ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος που επιμελείται ενορχηστρωτικά την παράσταση αυτή, ενώνοντας δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Τον μοντέρνο (με τα ποπ και ηλεκτρονικά στοιχεία) με τον λαϊκό/παραδοσιακό.

Παρασκευή 15 Απριλίου
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.00

Σταυρός του Νότου – Club

Γενική Είσοδος: 13€

Εισιτήρια: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here