30/5/2012
www.musiccorner.gr

Ένα ταξίδι στο χρόνο και το χώρο της Jazz ξεκινάει με αφετηρία την Αθήνα του 2012. Καλωσορίσατε στην φωτεινή μεριά του δρόμου! Εκεί που τα προβλήματα μένουν στα σκαλοπάτια και εμείς απολαμβάνουμε εκστασιασμένοι!

Αγαπημένες συνθέσεις από Cole Porter, Duke Elligton, Juan Tizol, Jerome Kern, Billy Strayhorn, George Gershwin ξαναζωντανεύουν πάνω στην σκηνή του Half Note. Από τo swing της Ella Fitzgerald μέχρι τον αισθησιασμό της Alicia Keys & από την χορευτική μπαλάντα μέχρι τους ξέφρενους rock n roll ρυθμούς. Έρωτας – Boogie και ο Mack The Knife ξεπηδάει από την γωνία.

Μετά από σειρά αναζήτησεων και συνεργασιών σε διάφορους μουσικούς χώρους: Η Ναστάζια Μπέικοφ στο τραγούδι, ο Γεράσιμος Αναστασόπουλος στο σαξόφωνο, ο Μιχάλης Στεφανίδης στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Νίκος Δρογώσης στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Ράδος στα τύμπανα σας παρουσιάζουν τα Jazzuars.

Η νέα σύσταση των Jazzuars πήρε το βάπτισμα του πυρός μέσα στην εκρηκτική διάθεση χορευτών Swing που ήρθαν απ όλο τον κόσμο για να συμμετέχουν στο Swing Exchange Festival! Στο Half Note oι εξαίρετοι μουσικοί θα μας παρασύρουν σε μια χορευτική αιώρηση (swing) από το 30′ μέχρι το σήμερα.

Nastazia Beikof: τραγούδι

Μιχάλης Στεφανίδης: τραγούδι, κιθάρα

Γεράσιμος Αναστασόπουλος:  σαξόφωνο
Νίκος Δρογώσης:  πιάνο
Αλέξανδρος Μυλωνάς:  κοντραμπάσο
Γιώργος Ράδος: τύμπανα

Με την συμμετοχή των Athens Swing Cats
Special Guest: Valentino Beikof

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή 01/06 στις 22:30

HALF NOTE JAZZ CLUB
Tριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες-Κρατήσεις 210 9213310

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : 15€ (τραπέζι), 10€ (εξώστης-bar),  10€ φοιτητικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here