27/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τον καλλιτέχνη της R&B Ne-Yo «στρατολόγησαν» οι υπεύθυνοι της Motown σε μια προσπάθεια η ιστορική εταιρεία να αποκτήσει και πάλι την παλιά της αίγλη, με καλλιτέχνες όπως η Diana Ross, ο Stevie Wonder και ο Martin Gaye!

Η εταιρεία προσέφερε στον Ne-Yo τη θέση του Αντιπροέδρου προκειμένου να φέρει «νέα αέρα» στην εταιρεία ανακαλύπτοντας και προωθώντας νέα ταλέντα στο χώρο. “Μου μίλησαν για τα σχέδιά τους για την «αναβίωση» της Motown. Την επιθυμία τους να ξαναδώσουν στην εταιρεία την παλιά της αίγλη. Πέρα από οτιδήποτε άλλο, πρέπει να πω ότι αισθάνθηκα κολακευμένος που με θεωρούν άξιο να αναλάβω μια τέτοια ευθύνη”, ανέφερε ο Ne-Yo στο MTV.

Ο επιτυχημένος μουσικός ετοιμάζει αυτή την εποχή το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του. Εκτός από την δική του καριέρα, έχει γράψει τραγούδια για αρκετούς άλλους καλλιτέχνες και έχει συμμετάσχει στην παραγωγή μεγάλων σταρ όπως η Beyonce και η Mary J Blige. Ο Ne-Yo έχει επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει, αλλά θεωρεί ότι η πρόκληση που του προσφέρει η Motown είναι ταυτόχρονα και μια ευκαιρία να δει τα πράγματα με άλλη οπτική.

Είναι μια τεράστια ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω. Κάποια στιγμή μου ανέφεραν ότι τον ίδιο τίτλο έφερε και ο σπουδαίος Smokey Robinson όταν δούλευε στην εταιρεία”, συνέχισε ο Αντιπρόεδρος, πλέον, της Motown που μίλησε και για το νέο του άλμπουμ: “Δεν υπάρχει ακόμα κάποιος οριστικός τίτλος για το άλμπουμ. Ακόμα δουλεύω σ’ αυτό. Ο προσωρινός τίτλος είναι “The Cracks in Mr. Perfect”, αλλά τώρα βρίσκομαι σε ένα εντελώς διαφορετικό «διάστημα»”, ολοκλήρωσε ο καλλιτέχνης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here