ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΛΑΪΚΑ
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας
"Ό,τι αισθάνομαι"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Στέλιος Διονυσίου, ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του επανέρχεται στη δισκογραφία μετά από δυο χρόνια.
«Ό,τι αισθάνομαι» είναι ο τίτλος της τέταρτης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς του Στέλιου Διονυσίου, μετά από τις πλατινένιες και χρυσές πωλήσεις που έκαναν οι προηγούμενοι δίσκοι του.
Αυτή τη φορά, ο Στέλιος, είναι πιο ερωτικός και διαφορετικός από κάθε άλλη φορά, χωρίς να λείπει το μοναδικό ηχόχρωμα της αυθεντικής λαϊκής φωνής του!
Δεκατρία λαϊκά τραγούδια που Θα αγαπήσετε και θα ξεχωρίσετε. Το εγγυώνται άλλωστε και τα ονόματα των συντελεστών. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης εμπιστεύθηκαν στο Στέλιο το ζεϊμπέκικο "μάγκας θα 'σαι". Αξίζει να προσέξετε και το μελωδικό «Καληνύχτα», ένα τραγούδι του Σόλωνα Αποστολάκη και του Τάσου Βουγιατζή, με ένα Στέλιο που δεν περιμένετε να ακούσετε... «Υαλοκαθαριστήρες», «Το σύννεφο», «Το τσιγάρο», «Κάποιες φορές» κ.α είναι μερικά από τα τραγούδια που επίσης θα ξεχωρίσουν. Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι οι: Εύη Δρούτσα (που έχει και την διεύθυνση της παραγωγής), Πάνος Καπίρης, Νίκος Παπαδόπουλος, Αλέξης Σέρκος, Νίκος Βαξεβανέλης, Κοσμάς, Σπύρος Γεωργίου, Ζωή Γρυπάρη, Χάρης Καλούδης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Ν. Χρονοπούλου, Σ. Εκιζόγλου.
Ο Στέλιος Διονυσίου θα μας κάνει να τραγουδήσουμε «ό,τι αισθανόμαστε»!!!
Ακούστε τον!!!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ένα πολύ ερωτικό cd με λαϊκές μελωδίες. Προκαλεί έκπληξη γιατί δεν περιμέναμε να ακούσουμε τον Στέλιο Διονυσίου τόσο πολύ ερωτικό! Το album αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο της καριέρας του, παρ' όλο που δεν έχει κάποιο τραγούδι "κράχτη", κομμάτι δηλαδή που στοχεύει στην εύκολη επιτυχία και στο να πετύχει το γρήγορο άκουσμα στα ραδιόφωνα. Η έλλειψη ενός τέτοιου τραγουδιού δημιουργεί ίσως τον κίνδυνο να αφήσει τελικά το cd στην αφάνεια και είναι πραγματικά κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ καλό λαϊκό album στο σύνολό του.

Τα έντονα τσιφτετέλια λείπουν, κυριαρχούν οι μπαλάντες και τα ζεϊμπέκικα. Η Εύη Δρούτσα έχει αναλάβει την παραγωγή του album καθώς και αρκετό από το στιχουργικό του κομμάτι κι αυτό είναι θετικό καθώς πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει πλέον τι ζητάει ο χώρος.

Όπως βέβαια έχετε ήδη καταλάβει, το cd μας άρεσε και σαφώς συστήνουμε να το αποκτήσετε, αν βεβαίως αγαπάτε και την καλή λαϊκή μουσική...


HIGHLIGHTS:

... Ο ερωτικός χαρακτήρας του cd ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Πολύ φτωχό από υλικό, δεν υπάρχουν στίχοι ενώ και το σημείωμα της Εύης Δρούτσα έχει να κάνει με ευχαριστίες που λίγο ενδιαφέρουν όσους αγοράζουν ένα cd. Πότε επιτέλους θα πάψουν αυτά τα σημειώματα - ευχαριστίες και θα γράφονται πράγματα πιο ουσιώδη;;;

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Το σύννεφο", "Τσιγάρο", "Ξέχασες μάνα να μου μάθεις", "Ότι αισθάνομαι", "Πάνω όροφος", Καληνύχτα"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Εδώ το σύννεφο που πάταγα διέλυσες
εδώ τ' αστέρια που κοιτούσα θα μου σβήσεις
εδώ το όνειρο απ' τα φτερά μου έλυσες
κι εσύ ζητάς για δυο δεκάρες απαιτήσεις
τόσο φτηνά με είχες μετρήσει τόσα χρόνια
κρίμα γιατί μαζί μου θα έμενες αιώνια"...


(στίχοι: Εύη Δρούτσα - "Το σύννεφο")


Music Corner

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Τίτλος CD
"Ό,τι αισθάνομαι"
Εταιρεία: MINOS
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Εύη Δρούτσα
Φωτογραφίες
Χρήστος Πρεντουλής
Artwork
Αλέξανδρος Παπαλέξης
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 48:32
11/2003 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Το σύννεφο
02. Υαλοκαθαριστήρες
03. Σήμερα
04. Εδώ και δυο νύχτες
05. Τσιγάρο
06. Ξέχασες μάνα να μου μάθεις
07. Δεν τελειώνει μια ζωή
08. Ώπα
09. Μάγκας θα 'σαι
10. Κάποιες φορές
11. Ό,τι αισθάνομαι
12. Πάνω όροφος
13. Καληνύχτα