ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΛΑΪΚΑ
Γράφει ο Γιώργος Μαστοράκης
"Σάββατο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το α' single, με τίτλο «To Gucci φόρεμα», που ακούγεται εδώ και 10 ημέρες οτο ραδιόφωνο, έχει ήδη κάνει τεράστια αίσθηση. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας ξαφνιάζει απρόσμενα, φλερτάροντας με την r'n'b, σε μελωδία και στίχους, που μόνο ο Φοίβος θα μπορούσε να "φιλοτεχνήσει" τόσο εμπνευσμένα!
Η "χημεία" μεταξύ των δύο καλλιτεχνών αποδείχτηκε για πρώτη φορά πέρυσι, στην δισκογραφική τους συνεργασία, ιδιαίτερα επιτυχημένη, αφού είχε ως αποτέλεσμα τις δύο τεράστιες επιτυχίες "Τι σου έχω κάνει" και "Όπου κοιτάξεις", που εκτόξευσαν την διάθεση μας στα ύψη!
Ο δημοφιλής ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης και ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος συναντήθηκαν στο studio ξανά. Αυτήν τη φορά για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, που έχει τον τίτλο "Σάββατο" και μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven.
14 νέα τραγούδια, που για άλλη μια φορά, συνδυάζουν, με μοναδική επιτυχία, το ιδιαίτερο προσωπικό στυλ του Γιώργου Μαζωνάκη, και το μοναδικό ταλέντο του Φοίβου. Τραγούδια που κινούνται από r'n'b και dance ρυθμούς μέχρι τσιφτετέλια και υπέροχες μπαλάντες, που θα αγαπήσετε από την α' ακρόαση.
Περιμένατε ένα Σάββατο για να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε, να
περάσετε καλά;
Τώρα όλες οι μέρες θα είναι ...«Σάββατο»!
Το «Σάββατο» του Φοίβου και του Γιώργου Μαζωνάκη!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η rap είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και πλέον έχει αρχίσει να περνάει έντονα και στα ελληνικά δεδομένα. Ο Μαζωνάκης είναι προφανώς άνθρωπος που ακολουθεί τη μόδα και έτσι αποφάσισε ξαφνικά να ραπάρει κι αυτός! Ο Φοίβος του ετοίμασε λοιπόν το "Gucci φόρεμα" και αυτός με ύφος ...Eminem σκοπεύει να το κάνει επιτυχία. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ αυτής της τακτικής, τη μια τραγουδούμε λαϊκά την άλλη ραπ και την άλλη έντεχνα ποιοτικά... Στην Ελλάδα όμως αυτό συνηθίζεται, οπότε θα το υποστούμε!

Η συνέχεια του cd φέρνει έναν πιο γνώριμο Μαζωνάκη, με το λαϊκό ύφος, τα ερωτικά και τα τσιφτετέλια του. Φυσικά, είπαμε ο Μαζωνάκης είναι άνθρωπος της μόδας κι έτσι και τα τραγούδια του νέου του album έχουν πολλές φορές ήχο "εκμοντερνισμένο"... Ωστόσο θα έλεγα ότι το cd στηρίζεται περισσότερο στην περιέργεια να ακούσουμε τον Μαζωνάκη να τραγουδάει ραπ παρά σε κάποιο ιδιαίτερα καλό υλικό...


HIGHLIGHTS:

... Το τραγούδι "απόψε θα σ' ονειρευτώ" ξεχωρίζει ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Πρωτότυπο, παρουσιάζει τους στίχους μέσα σε σχέδιο προγράμματος "browser", είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φωτογραφίες και προχωρημένο σε μοντέρνα σχεδίαση...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Απόψε θα σ' ονειρευτώ", "Προσποιείσαι", "Σαν ήμουνα παιδί", "Παλιοζωή", "Έτσι ήμουν"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Κι αν μου τα πήρες όλα εσύ
κρατάω τα όνειρά μου
φτιάχνω μια δεύτερη ζωή
και σε έχω εδώ κοντά μου
κοντά μου"...


(στίχοι: Φοίβος - "Απόψε θα σ' ονειρευτώ")


Music Corner

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Τίτλος CD
"ΣΑΒΒΑΤΟ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Φοίβος
Φωτογραφίες
Jonathan Glynn-Smith
Artwork
Πάνος Πιτσιλίδης
1 CD 14 Tracks
Διάρκεια CD: 56:48
12/2003 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Το Gucci φόρεμα
02. Απόψε θα σ' ονειρευτώ
03. Φοβερή
04. Νικοτίνη
05. Αν δε μπορείς
06. Που να πάω
07. Έφυγες
08. Προσποιείσαι
09. Τέσσερις
10. Σάββατο
11. Σαν ήμουνα παιδί
12. Έτσι ήμουν
13. Παλιοζωή
14. Outro - Φοβερός