"Γιάννης Πλούταρχος"
"Μικρές φωτογραφίες"

Ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφόρησε με τίτλο "μικρές φωτογραφίες". 16 λαϊκά τραγούδια, έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό του δημοφιλούς πλέον καλλιτέχνη.

3 συνθέσεις ανήκουν στον ίδιο, ο οποίος ξεδιπλώνει πλεόν και το δημιουργικό του ταλέντο. Πρόκειται για το "φίλε", ένα από τα καλύτερα τραγούδια του cd, τις "μικρές φωτογραφίες", ένα ερωτικό τραγούδι και το "έχω ανάγκη να σε δω", σε ρυθμό χασάπικου. Κατά τ' άλλα μια πλειάδα συνθετών και στιχουργών έχει βάλει το ...χεράκι της και την έμπνευση προκειμένου να ολοκληρωθεί το cd. Ο Βασίλης Κελαϊδής, ο Γιώργος Καφετζόπουλος, ο Δημήτρης Κορδατζής, ο Αλέξης Μπουρής, ο Γιάννης Ρότας και ο Νίκος Παπαδόπουλος υπογράφουν τις συνθέσεις, ενώ οι στίχοι ανήκουν στους Εύη Δρούτσα, Πάνο Φαλάρα, Νίκο Βαξαβανέλη, Ηλία Φιλίππου, Ναταλί, Νίκο Παπαδόπουλο, Λάζαρο Κομνηνό, Βασίλη Παπαδόπουλο, Πίτσα Βαξαβανέλη και Κοσμά Κιφοκέρη. Ίσως δεν σας ενδιαφέρει και πολύ να ακούσετε όλα αυτά τα ονόματα, όμως είναι ενδεικτικά του πόσοι άνθρωποι τελικά δούλεψαν για τα 16 τραούδια του album.

Τα τραγούδια πάντως κινούνται στο γνωστό στυλ του Πλούταρχου, υπάρχουν αρκετά ερωτικά κομμάτια, υπάρχει αρκετό καλό υλικό και τελικά στα καλύτερα τοποθετούμε τα "φίλε", "αν είσαι η αγάπη", "τι σταυρό κουβαλάω", "μόνος μου ξανά", "κατέβα λίγο να σε δω" και "σαν να είσαι εδώ".

Το cd έχει διάρκεια σχεδόν μιας ώρας και στα "υπέρ" το περιποιημένο ένθετο με το καλής ποιότητας φύλλο, που περιέχει τους στίχους από όλα τα τραγούδια και φωτογραφίες του τραγουδιστή. Βέβαια θα προτιμούσα να υπάρχει και ένα σημειώμα από τον τραγουδιστή ή τον παραγωγό...

 

Music Corner

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Τίτλος CD
"ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ"
Εταιρεία: ΕΜΙ
Είδος: CD

Συντον. Παραγωγής
Πάνος Μπάρλος
Ενορχήστρωση
Αντώνης Γούναρης
Νίκος Παπαδόπουλος
Αλέξης Μπουρής
Artwork
Μαρία Πιτσόκου
Φωτογραφίες
Ντίνος Διαμαντόπουλος
1 CD 16 Τραγούδια
Διάρκεια CD: 57:57
6/2001 ©

Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

Τα τραγούδια του cd

01. Φίλε
02. Αν είσαι η αγάπη
03. Σ' αγαπάω ακόμη
04. Μόνος μου ξανά
05. Κατέβα λίγο να σε δω
06. Σαν να είσαι εδώ
07. Τι σταυρό κουβαλάω
08. Όλα εσύ
09. Καρδιά μου κάνε υπομονή
10. Μικρές φωτογραφίες
11. Έχω ανάγκη να σε δω
12. Φοβάμαι πως
13. Αχ κορίτσι μου
14. Κρίμα
15. Ήθελε λέει
16. Αχ βρε καρδιά