Η Νεφέλη Αντωνίου, το κορίτσι από την Κύπρο, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Εγώ»!

Πρόκειται για ένα δυναμικό ποπ-ροκ τραγούδι σε στίχους του Στράτου Αθανασίου και του Κωνσταντίνου Γκιβίση και μουσική του Κωνσταντίνου Γκιβίση.

Το νέο single συνοδεύεται από ένα καλοκαιρινό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στην Κύπρο από τον Filmanos K. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η Νεφέλη, και πλαισιώνεται από τη χορεύτρια Μαρία Λοΐζίδου. Η Νεφέλη για άλλη μια φορά εκπέμπει θετική ενέργεια και αισιοδοξία και δίνει μαθήματα ζωής!

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, πάλεψε σκληρά για τη ζωή της και κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε ένας δεύτερος όγκος  που της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, αφήνοντας σοβαρή και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλό της.

Πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει, να διαβάσει, να γράψει ή να εκτελεί καθημερινές εργασίες. Το μόνο πράγμα που έμεινε άθικτο ήταν η αγάπη της για τη μουσική και η εξαιρετική της ικανότητα να τραγουδά!

Έτσι λοιπόν, η Νεφέλη εκφράζεται μέσα από το τραγούδι και προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όσους έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν από κοντά!

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut entertainment label!

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Φωνητικά: Ζωή Στεφανίδου
Πιάνο, πλήκτρα: Κωνσταντίνος Γκιβίσης
Κιθάρα, φωνητικά: Στράτος Αθανασίου
Μπάσο: Δημήτρης Μόδος
Τύμπανα: Simon Γεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here