30/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με το νέο τους άλμπουμ να έχει κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα μετά την επανένωσή τους, οι Blink 182 βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν ανοιχτά και για τις μεταξύ τους σχέσεις. Οι αμερικανοί Mark Hoppus, Tom DeLonge και Travis Barker, που αντικατέστησε το 1998 τον Scott Raynor, διαλύθηκαν το 2005 όταν ο DeLonge αποχώρησε από το συγκρότημα μετά από μια σειρά διαφωνιών και συγκρούσεων. Η επανένωση του συγκροτήματος έκανε τους αμερικανούς …εγγλέζους, καθώς η ευγένεια που χαρακτηρίζει, πλέον, τις σχέσεις μεταξύ των μελών του γκρουπ θυμίζει τις γνωστές αγγλικές αβροφροσύνες, όπως είπε ο Hoppus!

Αρχίσαμε να γράφουμε καινούρια τραγούδια μετά την ένωσή μας, αλλά η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν κάτι πρωτοφανές. Ήμασταν όλοι πολύ ευγενικοί και πολύ φιλικοί στις συζητήσεις μας”, δήλωσε ο Mark στο περιοδικό Kerrang! Κανένας δεν θέλει να οδηγηθεί και πάλι σε διάλυση το συγκρότημα. Κανένας δεν επιθυμεί νέες εντάσεις. Κανένας δεν θέλει να «μειώσει» κάποιον άλλον γιατί περνάμε πολύ καλά. Κι αυτό μας αρέσει. Γι’ αυτό δεν σκοπεύουμε να αντιδικήσουμε ξανά μεταξύ μας, ούτε να βριστούμε”, συμπλήρωσε ο Tom DeLonge.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα αλλά μπορούμε να την αξιολογήσουμε πολύ καλύτερα. Γι’ αυτό και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Εξακολουθούμε, βέβαια, να είμαστε «ξεροκέφαλοι» αλλά το συζητάμε μεταξύ μας με ηρεμία”, ολοκλήρωσε ο Tom.

Με την επανένωσή τους το 2009 ξεκίνησαν τα σχέδια για το έκτο άλμπουμ της καριέρας τους και αμέσως άρχισαν τις ηχογραφήσεις με το τελικό αποτέλεσμα να βγαίνει στα δισκοπωλεία πριν λίγες μέρες.

Το έκτο άλμπουμ των Blink 182 περιέχει τα κατωτέρω τραγούδια:

Ghost on the Dance Floor
Natives
Up All Night
After Midnight
Heart’s All Gone
Wishing Well
Kaleidoscope
This Is Home
MH 4.18.2011
Love Is Dangerous

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here