Μία από τις πιο ποιοτικές σκηνές της Αθήνας μεταμορφώνεται: το γνωστό κι αγαπημένο «Ρυθμός Stage» στην Ηλιούπολη, η σκηνή που έχει φιλοξενήσει τα πιο γνωστά ονόματα της ποιοτικής, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, εξελίσσεται. Από φέτος γίνεται «Ρυθμός Art Theater», ένας ατμοσφαιρικός χώρος που θα φιλοξενεί πλέον μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ειδικές βραδιές, αλλά και κινηματογραφικά έργα.

Κάθε μέρα της εβδομάδας, ένα διαφορετικό θέαμα/άκουσμα θα φιλοξενείται στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Ρυθμού Art Theater. Το προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμά του Ρυθμού Art Theater έχει σπονδυλωθεί έτσι ώστε να το κοινό του να ψυχαγωγείται και να περνάει καλά. Και όχι μόνο… Κάθε ένα από τα έργα, μουσικά, θεατρικά ή και τα δύο, έχει να πει κάτι…!

Έτσι, την
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
Στις γειτονιές του κόσμου
Μαρία Σουλτάτου – Φωτεινή Σαββατιανού

Η Μαρία και η Φωτεινή, με τραγούδια που αγαπούν και κουβαλούν στις αποσκευές τους από τις τόσο σημαντικές συνεργασίες τους, με τους: Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Λεοντή, Λοίζο, Τόκα, Σπανό, Νικολόπουλο, Κορκολή, Κατσαρό, Σούκα, Ανδριόπουλο, Τερζή, Παπακώστα, Χάλαρη, Σίμο κ.α,
Στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε στίχους σημαντικών ποιητών και στιχουργών που είναι ευλογία για όλους μας, αλλά και με τραγούδια αγαπημένα της Ανατολής και της Μεσογείου.
Γιατί η μουσική είναι ιερή ψυχική επαφή, και μόνο με σεβασμό μπορείς να την λειτουργήσεις.
Συνταξιδιώτης, με το πιάνο του στη σκηνή, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Αθανάσιος Μπένος.

soultatou_savvatianou_afisa_2018_09_001

Και το
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
Συνένοχοι live band

Βαγγέλης Κωστόπουλος, Συμεών Στέφος. Οι δύο τους είναι εδώ και οχτώ χρόνια «Συνένοχοι» στο ίδιο «έγκλημα». Ποιο είναι αυτό το «έγκλημα» θα αναρωτιέστε. Φυσικά δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τη μουσική. Ηθικός αυτουργός, η ίδια η ζωή που τους έφερε κοντά. Στον «τόπο του εγκλήματος» βρέθηκαν κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων η Σοφία Αρβανίτη ο Αλέξανδρος Χατζής, η Σαββέρια Μαριόλα, ο Όθωνας Μεταξάς ο Πασχάλης Τσαρούχας η Δέσποινα Λεμονίτση ο Μανώλης Πασχαλίδης η Ζαχαρούλα Κληματσάκη ο Κωνσταντίνος Νιχωρίτης και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τους προσφέρουμε άλλοθι όποτε ανεβαίνουν επί σκηνής, έτσι γινόμαστε και εμείς συνένοχοι. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ παρουσιάζουν το νέο τους πρόγραμμα και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους! Μαζί τους όπως πάντα οι:
Μαρία Καζαντζή – βιολί,φωνή
Κώστας Νιχωρίτης – μπάσο
Γιάννης Λιάκος – κιθάρες
Νότης Πατσουλές – μπουζούκι

synenoxoi_afisa_2018_09_001

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here