"Παλιές αγάπες και τραγούδια μεθυσμένα"...
Πρωτοβουλία της Τάνιας Τσανακλίδου με τη συνδρομή πολλών γνωστών καλλιτέχνιδων υπέρ των κακοποιημένων γυναικών...
13/2/2008
www.musiccorner.gr
Music Corner

Η Τάνια Τσανακλίδου αφιερώνει μια βραδιά στις κακοποιημένες γυναίκες την Δευτέρα 3 Μαρτίου στο ΜΕΤΡΟ πραγματοποιώντας μια παράσταση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης.

Διακεκριμένες γυναίκες όπως η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Φανραντούρη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Γλυκερία, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου θα προσφέρουν αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα στη δημοπρασία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Τάνιας Τσανακλίδου.

Συντονιστές της δημοπρασίας, ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης είναι μια γυναικεία οργάνωση βάσης με εθελοντικό χαρακτήρα, που λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Δίκτυο εργάζεται ώστε να συντονίσει και να εισαγάγει δράσεις γύρω από τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέλη του Δικτύου είναι ομάδες γυναικών και οργανώσεις που λειτουργούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συμμετέχουν σε εκστρατείες που έχουν ως στόχο να επηρεάσουν την ευρωπαϊκή πολιτική για τα θέματα ισότητας.

Στους στόχους του Δικτύου περιλαμβάνονται: ίσα δικαιώματα και ανθρώπινα δικαιώματα και για τα δύο φύλα, εστιάζοντας κυρίως στην προσωπική και οικονομική ανάπτυξη (ενδυνάμωση-συμμετοχή) των κοινωνικά αποκλεισμένων γυναικών, ιδιαίτερα στο βαθμό που επηρεάζονται από τις ευρωπαϊκές πολιτικές.

Το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης έχει έναν τομέα νεότητας που στοχεύει στη στήριξη της διαφορετικότητας και την ενδυνάμωση των νέων μέσα από σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες.

Μας αφορά όλους. Να είστε εκεί!

ΜΕΤΡΟ live
Γκύζη και Κάλβου
210.6439089

Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης (www.enow.gr)
Aμαλιάδος 15, Αθήνα
210.6411449

MC Team ID