"Ξύπνα Θανάση"!
Το νέο single του Θάνου Πετρέλη, δια χειρός Φοίβου!
11/6/2008
www.musiccorner.gr
Music Corner

"Ξύπνα Θανάση" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που έγραψε ο Φοίβος και ερμηνεύει ο Θάνος Πετρέλης. Το δίδυμο των επιτυχιών υπογράφει, για άλλη μια φορά, ένα τραγούδι που θα κερδίσει την πρώτη θέση στις μουσικές μας προτιμήσεις.

Το "Ξύπνα Θανάση", που παίζεται από χθες σε αποκλειστική μετάδοση από το ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, θα κυκλοφορήσει σε cd single στα τέλη Ιουνίου από τη Heaven, ενώ 10 ημέρες πριν τη κυκλοφορία θα πωλείται σε αποκλειστική έκδοση σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ενώ εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα το έχει αποκλειστικά σε realtone, ringbacktone και ολόκληρο μουσικό κομμάτι.

Στίχος καταιγιστικός, μελωδία σε ρυθμούς rap, ένα τραγούδι που περιγράφει με ρεαλισμό και έξυπνο χιούμορ ένα 'θέμα' της καθημερινότητας με το οποίο πολλοί, είναι σίγουρο, ότι θα ταυτιστούν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού τα οποία διήρκεσαν δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μια ταινία μικρού μήκους με το Θάνο Πετρέλη σε εναλλαγή ρόλων και διάθεσης και guest εμφανίσεις-έκπληξη! Αμέσως μετά ο Θάνος Πετρέλης αναχώρησε για την Αυστραλία για μια σειρά συναυλιών στο Σίδνει, τη Μελβούρνη, το Darwin και την Αδελαΐδα.

MC Team ID