Ένα από τα πιο hot σχήματα του χειμώνα!
Πασχάλης Τερζής, Έλενα Παπαρίζου και Νίνο
μας έδωσαν μια γεύση από τη φετινή συνεργασία τους στην "Ιερά Οδό"...

25/10/06
Music Corner
Γράφει η Μάρθα Μανώλη
Φωτογράφηση: Αρετή Σταυροπούλου

Το νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός" ανανεώθηκε ριζικά από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Αμοργιανό. Θυμάστε το μεγάλο και σκοτεινό διάδρομο της εισόδου; Τα σκαλιά που οδηγούσαν στο πρώτο επίπεδο; Ξεχάστε τα! Η είσοδος άλλαξε εντελώς και στο πάνω διάζωμα προστέθηκαν επιπλέον μπαλκόνια με περισσότερα τραπέζια.

Όλο το μαγαζί μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο, με πολλά επίπεδα και διαζώματα χώρο (παρέχοντας σε όλους τους θαμώνες του το καλύτερο οπτικό πεδίο προς την πίστα) για ένα λόγο, να στεγάσει φέτος το χειμώνα την επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στη νυχτερινή Αθήνα και τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου και το Νίνο.

Δευτέρα βράδυ και οι υπεύθυνοι αυτής της συνεργασίας μας έδειξαν ένα μικρό μέρος του προγράμματός τους το οποίο θα παρουσιάζουν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 27 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλητές τους καλλιτέχνες οι οποίοι είχαν στο πλευρό τους τον ιδιοκτήτη της "Ιεράς Οδού" Ηλία Μαροσούλη, τον Φωκά Ευαγγελινό που σκηνοθέτησε το πρόγραμμα και επιμελήθηκε τις χορογραφίες και τον Μανόλη Παντελιδάκη ο οποίος έχει την επιμέλεια των σκηνικών. Αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους με ιδιαίτερη χαρά, έδειξαν να μην έχουν καμία ανησυχία για την κρίση που περνούν τα τελευταία χρόνια οι Αθηναϊκές πίστες και δήλωσαν τις προσδοκίες τους για έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα.
Η επιτυχία θα μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη διότι ο συνδυασμός μιας γνήσιας αντρικής λαϊκής φωνής όπως του Τερζή και των δύο νέων Παπαρίζου και Νίνο (οι οποίοι μπορεί να μην φτάνουν τις φωνητικές επιδόσεις του προαναφερόμενου "πουλάνε" όμως στις νεαρές ηλικίες) θα προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Η Έλενα Παπαρίζου είπε πως δεν είχε προγραμματίσει εμφανίσεις για φέτος το χειμώνα αλλά είδε ως πρόκληση τη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή και έτσι δέχτηκε την πρόσκληση αναβάλλοντας τα επαγγελματικά σχέδια της για το εξωτερικό. Εξέφρασε την αγάπη της για τον Πασχάλη Τερζή και μαζί με το Νίνο δήλωσαν πως θεωρούν ιδιαίτερη τιμή αυτή τη συνεργασία. Φυσικά δεν είναι και λίγο να είσαι είκοσι και κάτι και να στέκεσαι στην ίδια αφίσα δίπλα στον Πασχάλη Τερζή.

Ο Πασχάλης Τερζής για μια ακόμη φορά απέδειξε το πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς έχοντας δίπλα του δυο νεαρά παιδιά (με επίκαιρη επιτυχία μεν αλλά μικρή εμπειρία στο χώρο) μιλώντας για αυτά με τα καλύτερα λόγια.

Μετά τα λόγια ήρθε η στιγμή του τραγουδιού όπου οι τρεις καλλιτέχνες παρουσίασαν συνοπτικά τις επιτυχίες των τελευταίων τους δισκογραφικών δουλειών αλλά και όλης της δισκογραφίας τους.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όσους σκοπεύουν να περάσουν μια βόλτα από την "Ιερά Οδό".

Έναρξη εμφανίσεων στις 27 Οκτωβρίου.

***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner...
*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus, για λογαριασμό του Music Corner.

MC Team ID