4/10/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  8 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλνοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “PAYTON” και την επιθυμητή ημερομηνία.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Nicholas Payton, αν και μόνο 40 ετών, συγκαταλέγεται σε μια πολύ μικρή λίστα, αυτή των βιρτουόζων μουσικών της jazz που έχουν περάσει τη μισή περίπου ζωή τους όντας στο κορυφαίο επίπεδο και το επίκεντρο της υψηλής δημιουργίας. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ίσως ο πιο φίνος και αυθεντικός  τρομπετίστας που αναδείχθηκε από τη Νέα Ορλεάνη μετά τον μεγάλο Wynton Marsalis!

Ολα αυτά τα χρόνια, ο Payton βρίσκεται σε μια διαρκή προσπάθεια βελτίωσης και ανάδειξης του δικού του προσωπικού ήχου κι όπως λέει κι ο ίδιος «….να γίνεται συνεχώς μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του», μέσα από ήχους που φέρουν μια μοναδική ευρύτητα μουσικών επιρροών και ειδών. Ο ίδιος έχει συνθέσει και ενορχηστρώσει, παίξει και ηχογραφήσει με όλα τα πιθανά διαφορετικά σχήματά του (από σόλο μέχρι και την 21μελή big band) ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε την ορχηστρική δουλειά του «The Black American Symphony» για πλήρη κλασική ορχήστρα. Στις μέρες μας, τo όνομα του Nicholas Payton φιγουράρει ανάμεσα στους headliners των μεγαλύτερων Φεστιβάλ του κόσμου. Συχνά κανείς θα τον δει στα live να ..«γκρουβάρει»  ταυτόχρονα με τρομπέτα στο ένα χέρι και πιάνο (Rhodes) στο άλλο!

Nicholas Payton by_michaelwilson_approved (640x634)

Στις με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόμενες  εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club,  από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου, που είναι και οι πρώτες του ως leader στην Ελλάδα, ο Payton θα εμφανιστεί με το All Star trio του, δηλαδή τον σπουδαίο μπασίστα Vicente Archer και τον επί πολλά χρόνια ντράμερ του, Adonis Rose. Οι τρεις τους παρουσιάζουν τη μουσική από το τελευταίο του δίσκο  με τίτλο  «#BAM»  (από τα αρχικά των λέξεων Black American Music), όπου ενσωματώνει την εμπειρία του από πολλά είδη μουσικής  (R & B, jazz, blues soul, gospel κλπ), που συνθέτουν τον όμορφο καμβά της  Black American μουσικής κληρονομιάς.  Για τέσσερα μοναδικά βράδια, η jazz σκηνή της πόλης ανήκει στον μοναδικό Nicholas Payton και γίνεται ένα άλλο… «Paytons Place»!!

Nicholas Payton  by ERIC WATERS PHOTOGRAPHY (640x425)

NICHOLASPAYTONXXX  –  Από 17 Οκτωβρίου20 Οκτωβρίου 2013, μόνο στο HalfNote!

NICHOLAS PAYTON: Τρομπέτα, πιάνο Rhodes
VICENTE ARCHER: Κοντραμπάσο
ADONIS ROSE: Τύμπανα

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :  20 eur (bar, με μπύρα ή κρασί) – 30 eur (σε τραπέζι, με μπύρα ή κρασί)

Πληροφορίες – Κρατήσεις – 210 9213310

www.halfnote.gr

www.viva.gr

http://www.facebook.com/halfnote.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here