20/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Το lineup της βραδιάς με σειρά εμφάνισης εμπεριέχει τους:

Fort Bravo: Oι Fort Bravo έχουν δημιουργηθεί το Φθινόπωρο του 2010. Η καταγωγή τους προέρχεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου όπου και διατηρούν το δικό τους studio με την ονομασία ‘Fort Bravo Experiments’. Οι Fort Bravo απαρτίζονται από τους Ανδρέας ”iCy” Μιχαήλ και Theo ”Rollin Dice” Karayianni. Η μουσική που τους αντιπροσωπεύει είναι το Hip Hop αλλά επίσης έχουν και επιρροές από Reggae, Funk και Blues στοιχεία.

RSN & Esterina: Ο Άρης (το αγόρι) ασχολείται με τη μουσική από το 2000 και η Εστερίνα (το κορίτσι) επίσης. Όσο εκείνος συνεργαζόταν με συγκροτήματα του εσωτερικού  και του εξωτερικού, εκείνη εισερχόταν με μικρά-μικρά βήματα στο χώρο της hip-hop σκηνής σε συνεργασίες με MC’ς του είδους. To δισκάκι με τίτλο “Play that funky music” σε funky, soul και freestyle beats, το οποίο έχει αποσπάσει κριτικές από sites, ραδιόφωνα και τον έντυπο τύπο, δημιουργός του οποίου είναι ο RSN (καλλιτεχνικό του Άρη-αγοριού), βρέθηκε στα χέρια της Εστερίνας και έγινε η αφορμή για την ένωση τους μουσικά.

Niente Grosso: Hip Hop attitude, dub ατμόσφαιρα και groove χαρακτηρίζουν τους Niente Grosso. Δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα και η μπάντα αποτελείται από δύο κιθάρες, τύμπανα, μπάσο και φωνή.  Έχοντας μόλις ολοκληρώσει πρώτο τους album «Ξύπνα», θα μας παρουσιάσουν τα κομμάτια του δίσκου καθώς και καινούργια ανέκδοτα κομμάτια αναμιγνύοντας τις reggae, blues, post, jazz και punk επιρροές με την hip-hop διάθεση.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013
Ώρα έναρξης 21.00
Είσοδος ελεύθερη

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «XYTHΡΙΟ»
THEATRE & ART CAFÉ

Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)
Τηλέφωνο 210 -34 12 313

Διαθέσιμο δωρεάν parking
Το barτου «Χυτηρίου» λειτουργεί καθημερινά ανεξαρτήτως εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here