Ο Νικίας Φονταράς και η πολυμελής μουσική παρέα του ήταν οι εμπνευστές της πρωτότυπης, και πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα, ροκ παράστασης, με τίτλο “Μίνως a rock musical”, η οποία παρουσιάστηκε το 2013 σε τέσσερις sold out παραστάσεις.

Ολόκληρη η μουσική επένδυση του μιούζικαλ αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία, εφτά χρόνια αργότερα, γιατί έργα σαν αυτό δεν πρέπει να χάνονται στο χρόνο.

To “Summersong”, δροσερό και επίκαιρο, είναι και το πρώτο single από το διπλό album “Μίνως a rock musical” που θα κυκλοφορήσει επίσημα σε μορφή διπλού CD από την Final Touch το φθινόπωρο του 2020. Ένα τραγούδι για το ανέμελο ελληνικό καλοκαίρι, και το εισαγωγικό κομμάτι του “Μίνως a rock musical”.

Η υπόθεση έχει ως εξής:
Μια παρέα πέντε φίλων μέσα σε δύο βράδια καταφέρνει τόσα μπερδέματα όσα δεν χωρούν σε δέκα σεζόν της σειράς Beverly Hills 90210. Οι μεταξύ τους σχέσεις δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια ενός χρόνου όπου τίθενται τα διλήμματα: λογική ή συναίσθημα, φιλία ή έρωτας, εκδίκηση ή συγχώρεση;

Με κεντρικό ήρωα τον Μίνω, παρακολουθούμε τη σύγκρουση ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει, τις φαντασιώσεις και τις αναστολές, το γνώριμο και το άγνωστο, ώσπου να επέλθουν νέες ισορροπίες.

Μια χιουμοριστική ματιά στις σχέσεις των ανθρώπων, μέσα από τα μάτια μιας γενιάς που επιβίωσε τις δεκαετίες των 80’s και 90’s θυμίζοντας μας πόσο έχει αλλάξει η αισθητική μας. Μια ιστορία για πρόσωπα άγνωστα κι όμως οικεία.

Το τραγούδι υπογραφούν μουσικά ο Αλέξης Αρχοντής και στιχουργικά οι Νικίας Φονταράς και Κώστας Ευαγγέλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here