«…Είναι η στιγμή που κάνει αναγκαία αυτή τη σύμπραξη. Ο Λόγος άλλωστε είναι η αιτία που αγαπά ο κόσμος το τραγούδι, σε μια γκρίζα εποχή μεγάλης σύγχυσης. Χρειάζεται να θυμίσουμε σε όλους και να θυμηθούμε και εμείς τους λόγους που γέννησαν τα τραγούδια αυτά, που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπιούνται. Γιατί το τραγούδι, διατηρεί ακόμη την δύναμή του και το βλέπουμε μέσα από τη συνεχή παρουσία του στα ραδιόφωνα αλλά και στη ζωντανή συνάντησή του με τον κόσμο. Παραμένει ένας δεσμός συγκινητικά ακατάλυτος. Η σχέση μας και τα ίδια τα έργα, επιτρέπουν και υποστηρίζουν, αυτό το εγχείρημα. Ήρθε αργά, αλλά στην ώρα του. Κι αυτό γιατί τόσο εμείς αλλά κυρίως ο κόσμος κι ο χρόνος, το έχουμε όλοι τώρα μεγάλη ανάγκη.»
Λίνα Νικολακοπούλου & Παρασκευάς Καρασούλος

Βράδυ στην Αθήνα. Γιατί η πόλη έχει ανάγκη τα τραγούδια κι η ζωή μας την τέχνη και τη σοφία του Μαζί.

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος δίνουν πάλι το παρόν στις μουσικές μας επιλογές για τον φετινό χειμώνα.

Με τα ωραία τους τραγούδια στις αποσκευές τους όλα αυτά τα χρόνια και τους τρεις νέους ερμηνευτές, τον Απόστολο Κίτσο, τον Παναγιώτη Λάμπουρα και το Θοδωρή Νικολάου, να τα ερμηνεύουν ιδανικά, ξεκινούν στις 27 Δεκεμβρίου και συνεχίζουν κάθε Τετάρτη στο Μικρό Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας, τη νέα τους παράσταση με τίτλο «Βράδυ στην Αθήνα».

Φαντασία, πρωτοτυπία και λυρικότητα χαρακτηρίζουν το άκουσμα που προτείνουν με τον ενορχηστρωτή Χρίστο Θεοδώρου να αναδεικνύει και να φωτίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των συνθέσεων και των συνθετών που συμπεριλαμβάνουν στο φετινό ρεπερτόριο της νέας τους παράστασης.

Βράδυ στην Αθήνα: Η ανάσα κι ο αέρας που φέρνουν με τα τραγούδια τους, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος στην πόλη…

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου – Παρασκευάς Καρασούλος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ράγιας
Σκηνογραφική επιμέλεια: Ανδρέας Γεωργιάδης
Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου

Μαζί τους οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο, καχόν), Λευτέρης Γιούσιος (ηλεκτρική κιθάρα) και Πέτρος Κρεμυζάκης (ηλεκτρικό μπάσο)

Φωτογράφηση: Νίκος Κοκκαλιάς
Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Παρασκευή Γερολυμάτου

Έναρξη παραστάσεων: Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη στις 21:00

Θέατρο Μικρό Παλλάς
Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Σύνταγμα
Πληροφορίες-κρατήσεις : 210 7610616, 6985 933 290

Τιμές εισιτηρίων: 25 ευρώ | 20 ευρώ | 15 ευρώ

Προπώληση: Τicketservices

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here