Στις αρχές Φεβρουαρίου κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά της συνθέτριας Πηγής Λυκούδη με τον τίτλο «Εν ονόματι του χρόνου». Τους στίχους των 13 τραγουδιών υπογράφει ο γνωστός στιχουργός, Φίλιππος Γράψας. Πρόκειται για την τρίτη δισκογραφική εργασία της Πηγής Λυκούδη, μιας συνθέτριας με πολύχρονη θητεία στο χώρο του κλασικού ρεπερτορίου, με πολλές συναυλίες έντεχνου τραγουδιού και μελοποιημένης ποίησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν έξι ερμηνευτές (αλφαβητικά): Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεωργία Βεληβασάκη, Νίκος Καρακαλπάκης, Σπύρος Κλείσας, Ανδρέας Σμυρνάκης και η Μόρφω Τσαιρέλη.

karakalpakhs_dt_single_2015_01

Ο Νίκος Καρακαλπάκης είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους σύγχρονους ερμηνευτές με πλούσια φωνητική γκάμα, αισθαντικότητα και έντονη σκηνική παρουσία. Αξίζει να αναφέρουμε τις μόνιμες συνεργασίες του με δύο σπουδαίους Έλληνες συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιάννης Σπανός.

Το τραγούδι «Η ζωή μου στο σημάδι» που ερμηνεύει ο Νίκος Καρακαλπάκης στον δίσκο της Πηγής Λυκούδη με το τίτλο «Εν ονόματι του χρόνου» οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία του Θάνου Λυμπερόπουλου και σας το παρουσιάζουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here