Η Νωαίνα, το ανατρεπτικό κορίτσι με το «μουστάκι» που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor του 2016, επιστρέφει δυναμικά παρουσιάζοντας το νέο της single με τίτλο «Άντρας ήσουνα μπανάνα»!

Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στη Βραζιλια όπου ηχογράφησε καινούργια της τραγούδια σε Αγγλικά, Ελληνικά και Πορτογαλικά σε συνεργασία με Latin Grammy βραβευμένους μουσικούς και παραγωγούς. Εκεί κέρδισε έναν διαγωνισμό σύνθεσης των πολιτιστικών υπηρεσιών του Ριο Ντε Τζανέιρο και αναμένεται να παρουσιάσει το φρέσκο υλικό της σε τέσσερα θέατρα του Ρίο εντός του 2022.

Το τραγούδι «Άντρας ήσουνα μπανάνα», σε στίχους και μουσική της Νωαίνα και της Θάλιας Οικονόμου, έχει γραφτεί στο πλαίσιο ενός project που ως στόχο έχει το πάντρεμα της Βραζιλιάνικης με την Ελληνική μουσική. Πρόκειται για μια σύνθεση άκρως χορευτική και καλοκαιρινή, με ξέφρενους λάτιν ρυθμούς, διανθισμένη από το καυστικό χιούμορ και τα έντονα στοιχεία της προσωπικότητας που χαρακτηρίζουν τη Νωαίνα.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Σάββα Χρήστου, σε ένα βίντεο με κυρίαρχο το βραζιλιάνικο στοιχείο, γεμάτο τρέλα, κέφι και χορό.

Οι σπουδές της Νωαίνα στη σκηνοθεσία/σκηνογραφία, σωματικό θέατρο και όπερα, βρίσκουν πάντα χώρο έκφρασης μέσα από τις οπτικοακουστικές της συνθέσεις, και το συγκεκριμένο βίντεο συμπληρώνει άριστα το νέο της τραγούδι.

Κυκλοφορεί από την Walnut entertainment!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here