Η Ελεονόρα Μανόνα καλωσορίζει και υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με έναν ξεχωριστό τρόπο! Με το πρώτο της τραγούδι για παιδιά (και όχι μονο), προσκαλεί τους Μανώλη Φάμελλο, Μαρία Παπαγεωργίου και Στάθη Δρογώση καθώς και τη χορωδία του δημοτικού σχολείου Δελασάλ, να τραγουδήσουν παρέα!

Κι ενώ όλοι μας έχουμε παίξει και σιγοτραγουδήσει το ”5, 10, 15, 20, 25 …” σε ένα από τα πρώτα μας ομαδικά παιχνίδια, το κρυφτό, η Ελεονόρα εμπνευσμένη από το παιδικό μέτρημα αλλά και από όλη την παιδική αισιοδοξία και ενέργεια, έκανε το κρυφτό τραγούδι!

Το “Κρυφτό” είναι ένα από τα τραγούδια που θα έχει το album που ετοιμάζει η Ελεονόρα με θέμα την πόλη (έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα singles «Στο Παγκράτι», «Ταχυδρόμος» και «Sunrise») και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παιδικές φωνές! Σε αυτό το κρυφτό βλέπουμε την πόλη μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και ευχόμαστε σε μικρούς και μεγάλους να βλέπουν την πόλη και τη ζωή τους, πάντα φωτεινή, αισιόδοξη και με πολύ χρώμα, όπως στο animation βίντεο που ετοίμασε για το τραγούδι η Θένια Κουρέλη.

Τα παιδιά μέσα στην πόλη μ’ έναν τρόπο μυστικό, στήνουν μέσα στη ρουτίνα μιας γιορτής το σκηνικό!

Μία γιορτή στην πόλη λοιπόν ξεκινά με καλεσμένους μικρούς και μεγάλους!

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Μinos EMI, a Universal Music Company.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here