Οι NORMA, η rock μπάντα από τα Γιάννενα, ανακοινώνουν την κυκλοφορία του καινούριου τους, τρίτου κατά σειρά, δίσκου με τίτλο «O TEMPORA, O MORES».

Η δισκογραφική τους δουλειά αυτή κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Noisyland Recordings, σε συμπαραγωγή των NORMA και του Πάνου Παπακώστα (Noisyπ).

Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (i-tunes, spotify, amazon, cdbaby κ.λπ.). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των NORMA καθώς και σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3.

norma_band_cover_2015_04

Το album «O TEMPORA, O MORES» περιέχει 8 τραγούδια της μπάντας, κάποια από τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε μορφή digital single. Τα κομμάτια όμως που περιλαμβάνονται στο δίσκο έχουν υποστεί remastering και περαιτέρω επεξεργασία.

Κορυφαία στιγμή του δίσκου είναι η συμμετοχή του τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», Θάνου Ανεστόπουλου και η ερμηνεία του στο τραγούδι «Αρνηθείς», που αποτελεί μελοποιημένη απόδοση των στίχων του ποιήματος «Che fece… il grand rifiuto» του Κ.Π. Καβάφη.

Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των NORMA, ακούστε και κατεβάστε τη μουσική τους, δείτε τα video clips και ενημερωθείτε για τα νέα και τις συναυλίες τους:

normatheband.gr
normatheband.bandcamp.com
soundcloud.com/norma-the-band
facebook/NormaTheBand
facebook/Norma Ioannina
youtube.com/NormaTheBand
noisyland.gr

norma_band_2015_04

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here