Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Βιολέτα Νταγκάλου κυκλοφορεί μια ιδιαίτερη διασκευή του τραγουδιού “Γιατί πολύ σ’ αγάπησα” του Ορφέα Περίδη, με την οποία θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα κατά των αυξανόμενων φαινομένων των γυναικοκτονιών που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Το βίντεο κλιπ αναδεικνύει τη σοβαρότητα και τον πόνο αυτών των εγκλημάτων, εμπνευσμένο αισθητικά από την ταινία “Λίστα του Σίντλερ”, ιδιαίτερα στη σκηνή με το κοριτσάκι με το κόκκινο παλτό.

Με τη χρήση ασπρόμαυρου φόντου συμβολίζεται η σκοτεινή ψυχή όσων αποφασίζουν να στερήσουν γυναικείες ανθρώπινες ζωές, ενώ το κόκκινο παλτό αντιπροσωπεύει το αίμα που χύνεται αθέλητα από αθώες γυναίκες. Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ καθώς και την ενορχήστρωση της διασκευής υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ταγαρούλιας.

Η διασκευή αυτή αποτελεί μια δυνατή και συναισθηματική καλλιτεχνική προσέγγιση σε ένα επίκαιρο κοινωνικό θέμα. Με τη μοναδική της ερμηνεία και την έντονη αισθητική του βίντεο, η Βιολέτα Νταγκάλου καλεί το κοινό να αναλογιστεί και να δράσει ενάντια σε αυτές τις απάνθρωπες πράξεις.

Μουσική: Ορφέας Περίδης
Στίχοι: Γιάννης Καλπούζος

Στης μοναξιάς το δέντρο κάθισα
και δίψασα και ρίζωσα.
και τίναξα τα φύλλα του
και τον κορμό του ασήμωσα.

Γιατί πολύ σ’ αγάπησα
γιατί δεν αγαπώ εμένα.
γιατί ζωή δεν κράτησα
κι αυτή την άφησα σ’ εσένα.

Στης μοναξιάς το δέντρο κάθισα
το χάραξα και μάτωσα.
περίσσευαν τα χέρια μου
και για κλαδιά του τα ‘δωσα.

Γιατί πολύ σ’ αγάπησα
γιατί δεν αγαπώ εμένα.
γιατί ζωή δεν κράτησα
κι αυτή την άφησα σ’ εσένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here